Un barbat a supravietuit dupa ce a fost muscat de 100 de serpi veninosi. "Sunt imun". VIDEO

Dată publicare: 07-10-2013 16:30
Dată actualizare: 10-10-2013 06:55


Tim Friede

Un barbat a dovedit ca este imun la veninul serpilor dupa ce s-a lasat muscat de mana de un mamba negru, una din cele mai veninoase reptile din lume.

Tim Friede sustine ca si-a dezvoltat in timp imunitate la venin si sustine ca a fost muscat pana acum de cel putin 100 de serpi veninosi, potrivit Daily Mail.

Barbatul de 45 de ani, din Milwaukee, Statele Unite, si-a injectat in timp venin diluat, iar acum este capabil sa supravietuiasca muscaturii unui mamba negru, a carui venin ucide in maxim 20 de minute.

Friede spera sa dezvolte imunitatea omului la veninul de sarpe si sa contribuie la descoperirea unui nou antivenin.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Desi otrava nu-l ucide, barbatul sufera tot felul de efecte secundare, inclusiv anafilaxie, care este o reactie alergica ce ar putea sa puna in pericol viata, ce provoaca intre altele dificultati respiratorii.

Experimentul cu mamba negru a fost fotografiat, iar in una din imagini mana lui Tim Friede este foarte umflata. Barbatul sustine ca aceasta a fost o reactie a anticorpilor sai care au luptat impotriva veninului. "Este un proces, dar apoi imi trece. Sunt imun la venin si este un rezultat al eforturilor mele de autoimunizare", spune Friede.

Friede isi face foarte des analize complete din care rezulta ca functionarea organelor nu este deloc afectata de venin.

Sursa: Daily Mail

Tags: sarpe, serpi, venin,


VIDEO PROTVPLUS.RO