Tânără de 22 de ani, din Vaslui, înjunghiată mortal de iubitul cu care are 4 copii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Crimă înfiorătoare în judeţul Vaslui. O tânără de 22 de ani a fost ucisă de iubitul ei, cu care are împreună 4 copii.

Martor la scenele îngrozitoare a fost chiar mama femeii, care nu a putut face însă nimic pentru a-şi salva fiica. Criminalul, un tânăr de 28 de ani, a fost reţinut de poliţişti.

Mama tinerei povesteşte că cei doi s-au separat în urmă cu un an, după ce a îndurat bătăi crunte. Tânăra, împreună cu unul dintre copii, de 1 an şi jumătate s-a mutat la părinţii ei, sătulă de bătăi şi crize de gelozie. Ceilalţi 3 copii au rămas cu bărbatul. Femeia spune că s-a speriat teribil când s-a trezit cu el în casă.

"A intrat în casă. Ne-a speriat. Nu a vorbit nimic. Am crezut că îi dă cu pumnul. Dar a băgat mâna la spate şi a scos un cuţit. Am ieşit după ajutor la vecini, dar nu a răspuns nimeni. El când a văzut că vin, a ieşit pe poartă. A trăit greu, lua bătăi însărcinată”, a povestit mama victimei, Elena Budău.

Autorităţile spun că femeia plănuia să plece în Germania şi voia să-şi dea copilul în plasament. Nervos peste măsură, omul a a dat buzna în locuinţa acesteia şi a ucis-o. Mama tinerei a sunat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic.

"Victima era inconştientă cu 2 plăgi penetrante, în şoc hemoragic. În câteva minute pacienta a instalat stop cardiac. A fost declarat decesul şi s-a anunţat poliţia”, a declarat Dr. Dan Ungureanu, de la SAJ Vaslui.

Rudele şi vecinii mărturisesc şi ei că omul era extrem de violent.

"A zis că o omoară. Şi uite că a omorât-o. Off, era cuminte, de nota 10, dar asta e viaţa. Nu mai spun nimic. Nu am dormit seara, nu am mâncat, nu îmi vine. Nu m-am aşteptat niciodată."

”Din gelozie, era om rău, o bătea, mi-a povestit că de la atâtea certuri ea îşi va lua drumul şi va pleca, cu un copil. Ea s-a luat cu altul, a fost urmărită şi acolo, a fost bătută. Acum 2 săptămâni a fost la ea cu cuţitul să o omoare."

Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut şi urmează să fie dus în fata magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat, pentru fapta comisă individul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO