Elevul din Vaslui olimpic la 4 materii. Anul trecut, a mers la 6 olimpiade

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Alin Sava
Facebook.com

Prefectul judeţului Vaslui, i-a acordat, vineri, o diplomă de excelenţă elevului Alin Sava, de la Liceul "Emil Racoviţă" din municipiul Vaslui, calificat la faza naţională a olimpiadelor şcolare la patru discipline.

"Am ţinut să-l cunosc îndeaproape pe Alin, care este un exemplu pentru colegii săi. Merită toate felicitările şi îi dorim mult succes la faza naţională. Nu trebuie să uităm profesorii acestui liceu, care au o contribuţie însemnată în buna pregătire a elevilor olimpici. Graţie acestora, Liceul 'Emil Racoviţă' a devenit o instituţie emblematică atât la nivel judeţean, cât şi naţional", a declarat prefectul Eduard Popica.

Alin Sava, elev în clasa a IX-a la Liceul 'Emil Racoviţă' din municipiul Vaslui, s-a calificat la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare la Chimie, Fizică, Matematică şi Informatică.

El a declarat, pentru AGERPRES, că pentru a avea timp să se pregătească şi pentru că îşi doreşte să studieze mai departe Matematica şi Informatica, a ales să se prezinte doar la olimpiadele de la cele doua discipline, care vor avea loc în perioada următoare la Constanţa şi Satu Mare.

Anul trecut, pe când era elev la Şcoala "Alexandra Nechita" din Vaslui, Alin Sava s-a calificat la faza naţională a olimpiadelor şcolare la şase discipline.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO