Tânără bătută de iubit și obligată să cerșească: "Avea fier în cap și cuie"

Ultima actualizare: 08-02-2019 18:03

O tânără de 20 de ani a ajuns în spital după ce a fost bătută crunt de iubitul ei, în Râşnov, judeţul Braşov. Individul a fost reţinut, iar ancheta va stabili care a fost motivul agresiunii.

Vecinii spun că bărbatul o trimitea pe femeie la cerşit şi că ar mai fi lovit-o şi în trecut. Acum este cercetat pentru violenţă în familie.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, iar tânăra s-a mutat la iubitul ei, în vârstă de 28 de ani. Nu se ştie ce a stârnit mânia bărbatului. Ranita grav, fata şi-a sunat părinţii care au scos-o din mâinile lui şi au dus-l la spital.

Vecină: Au băgat-o deja în operaţie, avea fier în cap, cuie, cu ce i-a dat, nu se ştie. A venit poliţia şi l-a întrebat: ai bătut-o, a zis că da, am bătut-o, a recunsocut faţă de poliţie.

Vecinii spun că individul nu lucrează şi mai toată ziua ieşea în sat cu faţa, care era mai mereu vânata la ochi.

Vecină: A găsit-o prin Braşov şi a adus-o şi a chinuit-o mai mult pe fata aia. A trimis-o la cerşit şi venea de la cerşit şi o bătea şi o chinuia pe femeie

Agresorul este tatăl unei fetiţe de 6 ani care a rămas în grija lui după ce s-a despărţit de mama copilei. În momentul scandalului fiica lui era la bunici. Cei de la protecţia copilul trebuie să stabilească acum cine o va creşte pe fetiţă.

Alina Ivan: Bărbatul etse reţinut şi se afla inc entrul de arest şi reţinere preventivă IP{J BRaşov., el este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viololenta în familie, fapta pentru care pedeapsa este de până la 7 ani de închisoare.

Anchetatorii aşteaptă ca victima sa se simtă mai bine, pentru a fi audiată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO