Decizia luată de Cristian Boureanu, după ce fiica sa a fost bătută într-un club

Dată publicare: 05-02-2019 21:30
Dată actualizare: 05-02-2019 21:36


ioana boureanu

Ioana Boureanu a fost bătută într-un club din București, de către trei tinere. Fiica fostului politician a ajuns la spital, după ce una dintre agresoare i-a spart un pahar în cap, în baia localului.

Tânăra se afla în club la majoratul unei prietene, când a avut loc incidentul. Ba mai mult, pe 6 februarie, Ioana urmează să împlinească 18 ani, însă tatăl său a decis să nu-i organizeze o petrecere în club, ci îi vor serba majoratul acasă, în sânul familiei.

„O vom serba pe Ioana sâmbătă, în familie, nu vom face din acest eveniment nimic public”, a declarat Cristian Boureanu pentru perfecte.ro.

„Ioana este în regulă, a mers la școală și poartă bandaj și căciulă. Se simte bine și nu a avut probleme, cum ar fi stări de amețeală sau altceva”, a dezvăluit Cristian Boureanu pentru Perfecte.ro.

Tânăra a ajuns, weekendul trecut, la spital cu răni pe tot corpul și cu capul spart, după ce a fost implicată într-un schimb verbal la baia clubului. Mai multe persoane s-ar fi năpustit asupra sa, după ce le-ar fi rugat să îi facă loc să se spele pe mâini, scrie Libertatea.

Conflictul ar fi continuat și mai târziu, când ar fi fost lovită cu un pahar din sticlă, la nivelul capului, mai precizează sursa citată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: perfecte.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO