Sinucidere inexplicabilă a unui bărbat din Dâmbovița. ”Era tot mai vesel”

07-12-2020 11:55


Sinucidere inexplicabilă în Dâmbovița. ”Era tot mai vesel”

Un bărbat din Dâmbovița a fost găsit mort în gospodăria sa, iar primele indicii arată că ar fi vorba despre o sinucidere. Apropiații nu își explică însă ce anume l-au determinat să recurgă la acest gest.

Apropiații l-au sunat încontinuu pe bărbat și cum acesta nu le-a răspuns au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Atunci au dat peste imaginea de groază și au chemat polițiștii.

Bărbatul în vârstă de 78 de ani fusese șef pe șantier, ieșise la pensie și își ducea traiul în casa sa din localitatea Cobia, județul Dâmbovița. Se îngrijea de gospodăria sa deși de câțiva ani rămăsese singur.

Soția lui a plecat în urmă cu zece ani în Italia. Cele trei fiice, în schimb, îi treceau des pragul, la fel și fratele său, care locuiește la câteva case distanță.

Nicolae Oprea, fratele victimei: ”Singurătatea, cum o am și eu. Toată vara a muncit, se înscrisese la școala de șoferi, a făcut două ore de conducere. Acum, la 78 de ani!".

 

”Nu ne așteptam la așa ceva”

 

Prietenul victimei: Auzisem că voia să dea de permis, era tot mai vesel că reușise să își facă dosarul, să dea de permis.
Reporter: Deși avea 78 de ani?
Prieten: Nu conta, arăta bine, era în putere".

Vecinul victimei: "Cumsecade, om cumsecade, ne-am înțeles bine".

Sătenii au fost șocați la auzul cumplitei vești.

Vecină: ”Nici nu ne așteptam la așa ceva! Nu ne așteptam, era un om bun, muncitor, de dimineața și până seara nu îi stătea piciorul. Singur, soția e în Italia, îi era greu singur”.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, dar spun că indiciile de la fața locului arată că ar fi fost vorba despre o sinucidere.

Însă abia autopsia va stabili cu exactitate în ce condiții și-a găsit sfârșitul.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO