Scandal într-o comună din Gorj. Doi polițiști, victimele unui grup de bărbați extrem de violenți

Ultima actualizare: 15-06-2020 11:48

Scandal într-o comună din Gorj! Doi polițiști au fost victimele unui grup de bărbați extrem de violenți.

Incidentul a început când un echipaj de poliție a fost solicitat pentru a interveni în mjlocul unei altercații.

Oamenii legii au reușit să îl imobilizeze pe unul dintre indivizii implicați, moment în care prietenii acestuia i-au sărit imediat în ajutor.

”Mi-ai pus cătușele, nu? (înjură) Vrei să te bat cu pistolul în mână? Vrei să te bat cu pistolul în mână? Iar ai dat cu pumnul în gură!

Bă, tu l-ai lăsat pe ăla să-mi dea cu pumnul în gură? Ă? (înjură și scuipă). Ce polițai sunteți? Bă!!!! Vino, mă, cu pistolul ăla încoace!

L-ați bătut și apoi îl luați la pușcărie!” - au spus scandalagii.

Conflictul a fost aplanat după sosirea mai multor echipaje de intervenție.

Scandalul s-a petrecut în localitatea Stănești. Agenții au fost chemați de patronul unui magazin care a fost amenințat de doi indivizi agresivi care voiau băuturi alcoolice. La fața locului agenții și-au dat seama, însă, că au nevoie de ajutoare.

Unul dintre indivizi a fost încătușat, iar în acel moment, bărbatul a devenit recalcitrant. În sprijinul său au sărit mai multe persoane care au adresat injurii polițiștilor prezenți.

Mai multe echipaje au fost trimise la fața locului

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: „Ca urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit pentru a-l scăpa. Imediat, polițiștii prezenți la fața locului au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecționate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale”.

Până la urmă, cei doi indivizi au fost reținuți.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj. De asemenea, IPJ Gorj a precizat că intervenția inițială a polițiștilor s-a făcut gradual, pentru a evita escaladarea conflictului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO