Românul Strugurel Lingurar i-a revoltat din nou pe irlandezi. De ce şi-a incendiat maşina

Ultima actualizare: 13-02-2019 21:52
Strugurel Lingurar a dat foc masinii
Facebook.com

Un român stabilit în Irlanda a făcut un nou viral pe Facebook dând foc maşinii sale vechi pe o plajă din Irlanda - şi stârnind reacţii de revoltă.

Este vorba despre Strugurel Lingurar, care a strâns zeci mii de fani pe reţelele sociale după ce a transmis liveuri în ipostaze riscante – conducând atât de beat încât vomită sau cu viteză foarte mare. Românul stabilit în Irlanda promisese, într-o transmisiune mai veche, că dacă strânge 40.000 de shareuri îsi dă foc la mașină.

Omul s-a ţinut de cuvânt şi pe 13 ianuarie a postat o filmare de peste 30 de minute realizată pe o plajă din Irlanda. La început poate fi văzut cum bea, apoi aruncă în mare cheile maşinii, un Mercedes din 2007. În final, stropeşte autoturismul cu o substanţă inflamabilă, improvizează un fitil şi dă foc maşinii.

Clipul a primit 15.000 de share-uri şi a fost urmărit de peste 160.000 de oameni, ulterior fiind şters. Mulţi dintre cei care l-au urmărit s-au revoltat şi au scris că putea să doneze maşina - iar alţii au sugerat că doar a simulat că îi dă foc.

Ulterior, însă, Lingurar a postat un Live în care merge cu autobuzul. "Eu când zic că dau foc la maşină, nu-s la cap sănătos, i-am dat", a spus el.

Potrivit Dublin Live, românul a avut probleme cu poliţia irlandeză şi chiar s-a filmat în timp ce era căutat într-o noapte de agenţi.

În precedentul live transmis pe Facebook și urmărit de peste 4000 de oameni, bărbatul consumă alcool în timp ce conduce și este atât de beat încât vomită pe el. Într-un alt live făcut anul trecut, Lingurar s-a filmat conducând cu 200km/h, tot cu o sticlă de alcool în mână. Mulți au lăsat comentarii critice la adresa sa îndemnându-l să înceteze să mai facă asta până nu ucide pe cineva.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO