Povestea tristă a fetei de 13 ani, în scaun cu rotile, violată și lăsată gravidă de tatăl vitreg


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 20:00
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 19:49
Categorie: Stiri Socante

Poveste terfiantă petrecută la Târgoviște, unde un bărbat de 38 de ani a fost reținut, după ce și-ar fi violat fiica vitregă. Între timp, adolescenta de 13 ani a și născut un copil.

Individul a fost prins pe baza testelor ADN, care au indicat că el este tatăl. Înfiorător este că mama minoră suferă de un handicap grav și este în scaun cu rotile. Cel care a profitat de ea a ajuns în arest.

Evenimentele s-au desfăşurat cu o rapiditate halucinantă. Fata de 13 ani, cu handicap locomotor, provine dintr-o familie sărmană şi mai are 5 fraţi.

Familia a locuit o perioadă la marginea oraşului Târgovişte, iar de câteva luni, într-un centru social din oraş. Alături de copilă s-a aflat în permanenţă tatăl ei vitreg, care s-a dovedit a fi un monstru.

La începutul acestui an, asistenţii din centru au observat că adolescentei îi crescuse burta, aşa că au dus-o la spital. Au aflat şocaţi că era însărcinată. Revoltător este că mama ei nu a recunoscut nimic.

Marcela Iordache, director DAS Târgovişte: "Noi, când am aflat, cu rezultatul de la spitalul judeţean, am făcut plângere la poliţie."

O lună mai târziu, adolescenta a născut prematur o fetiţă. Tot atunci, autorităţile au avut bănuiala că tatăl bebeluşului ar putea fi chiar tatăl vitreg al adolescenţei. Individul a fost dat afară din centrul social, iar poliţiştii au deschis un dosar penal şi au început să strângă probe. A urmat o anchetă în care s-au adunat, ca într-un puzzle, toate detaliile. Hotărâtor a fost testul ADN.

Pus în fața dovezilor, individul şi-a mărturisit oroarea, spun anchetatorii.

Subcomisar Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: ''Prin constrângeri şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, tatăl a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră. În urma acestora a rezultat un copil."

Pruncul a fost ţinut o perioadă în spital, iar acum se află în grija unui asistent maternal profesionist. Între timp, adolescenta s-a întors în centrul social, unde este consiliată psihologic.

Cerasela Gurgu, purtător de cuvânt DGASPC Dâmboviţa: ''O perioadă se va încerca rămânerea copiilor în familie, iar ulterior se va constata dacă se impune vreo măsură de protecţie specială şi pentru ceilalţi copii."

Tatăl adoptiv a fost arestat. Bărbatul este acuzat de viol. El riscă până la 12 ani de închisoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO