O femeie și-a înjunghiat partenerul, apoi a plecat la un vecin și l-a lăsat să moară

Ultima actualizare: 23-07-2019 17:56

Crimă într-un cuplu din judeţul Vaslui. O femeie de 54 de ani l-a înjunghiat mortal pe partenerul său, apoi l-a lăsat în agonie, până ce bietul om şi-a dat ultima suflare.

 

Medicii legişti au stabilit că decesul s-a produs după mai bine de 30 de ore de suferinţă, pe fondul unei hemoragii puternice.

Deşi iniţial suspecta a încercat să ascundă omorul, pusă în fața probelor, a recunoscut totul şi a ajuns în arest.

Femeia se mutase în urmă cu un an în casa bărbatului, rămas văduv. Vecinii spun că îi auzeau certându-se şi, nu de puţine ori, femeia l-ar fi ameninţat cu despărţirea.

Bărbatul lucra ca îngrijitor la Vama Albița, iar duminică seara, între cei doi s-a iscat un nou scandal.

Procuror: ”Cert e că la momentul în care s-a produs fapta, avea un cuţit în mână, făcea mâncare, a venit soţul şi a izbucnit cearta între ei.

După ce l-a rănit grav pe bărbat, femeia nu a telefonat după ambulanță. Şi s-a dus la un vecin să anunţe cele întâmplate, abia după ce victima, înjunghiată, murise. Iniţial, femeia a încercat să spună că bărbatul s-a rănit singur.

Fratele victimei: ”Cred că e o crimă, după câte se vede acolo, ce gaură are într-o parte. Nu e căzătură cum zice ea. Că ar fi căzut în ceva şi nu a vrut să spună, nu e aşa.

La audieri, femeia a recunoscut crima şi ar putea ajunge pentru 20 de ani în închisoare.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO