Violență extremă la metrou. Jandarmii au încătușat mai mulți suporteri steliști agresivi

Ultima actualizare: 02-10-2020 21:45

Momente de violență extremă au avut loc la metroul din Capitală, acolo unde mai mulți suporteri au fost scoși din garnitura de tren și încătușați pe peron de către trupele speciale.

Aproximativ 30 de suporteri stelişti au fost conduşi la secţia de poliţie, în vederea luării măsurilor legale, după ce au lovit doi jandarmi care interveniseră într-un conflict al acestora cu suporteri dinamovişti, cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC Dinamo şi CSA Steaua.

În jurul orelor 15:00, în proximitatea Stadionului ''Ştefan cel Mare'', s-au adunat două grupuri, de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi circa 100 de suporteri stelişti. În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine, informează Jandarmeria Capitalei.

"Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare, iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi, fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor", precizează sursa citată.

Imagini cu armele albe confiscate de către jandarmi de la suporteri sunt disponibile în galeria foto de la finalul articolului.

Intervenția jandarmilor la metrou a fost filmată de mai mulți martori, iar imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO