Profesorul de sport din Tulcea le-ar fi trimis imagini erotice elevelor. Ce spune o mamă

Ultima actualizare: 20-09-2020 20:07

Final de carieră înainte de vreme pentru un profesor de sport, din judeţul Tulcea. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu unele dintre elevele sale.

Până acum procurorii au identificat 3 victime care au între 14 şi 15 ani, însă există temeri că ar fi mai multe.

Autorităţile au fost alertate de mama unei eleve. Femeia ar fi intrat la bănuieli după ce spune această fiică ei s-a împrietenit cu o altă minoră despre care se zvonea în sat că ar fi întreţinut relaţii intime cu profesorul în vârstă de 29 de ani.

Mama fetei abuzate: "A chemat-o să se plimbe cu maşina. Undeva la ora 23 i-ar fi dat o ţigară și a luat-o ameţeala şi s-au dus la ieşire din comună. Fata a vrut să plece, dar nu a avut unde, că acolo sunt şi nişte târle, şi sunt câini şi de frică a cedat. Şi s-a mai întâmplat de două ori. A ameninţat-o că o spune părinților".

În urmă cu un an, o altă fată i-ar fi arătat unei profesoare mesaje nepotrivite trimise pe telefonul mobil de profesorul de sport, însă incidentul nu ajuns şi în atenţia conducerii şcolii.

Directorul şcolii: "Atâta timp cât a fost profesor la şcoala nu am avut probleme, nu am primit nici o sesizări, nici de la părinţi, nici de la copii, nici de la colegi, de la nimeni, că ar avea un comportament inadecvat."

Mama tinerei abuzate a depus plângere la poliţie, iar cazul a ajuns în atenţia procurorilor, care l-au reţinut pe bărbat. Acesta şi-a dat automat demisia din postul lăsat liber de tatăl său, ieşit la pensie.

Cristina Mircioi, procuror: "I s-a reţinut săvârșirea a 3 infractuni de act sexual cu un minor în formă continuată. S-a reţinut în sarcina acestuia că în perioada aprilie-iulie 2020 a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale cu 3 dintre elevele dumnealui."

Deşi în faţa instanţei, suspectul a negat totul. Judecătorii l-au trimis după gratii pentru 30 de zile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO