Filmul morții solistului din Iași. A intrat cu ATV-ul într-un lanț care l-a izbit în gât

×
Codul embed a fost copiat

Un accident îngrozitor a avut loc joi seara în Iaşi. Un bărbat de 40 de ani a murit, în timp ce era cu ATV-ul, dar nu a văzut un lanţ care delimita o proprietate privată şi a intrat direct în el.

Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victima. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţiona!

Bărbatul de 40 de ani ieşise la plimbare cu ATV-ul împreună cu mai mulţi prieteni. La un moment dat s-a rătăcit, iar afară s-a lăsat întunericul. Omul a mers pe o proprietate privată care era delimitată cu un lanţ gros şi un panou pe care scria: DRUM PRIVAT! ACCES INTERZIS!

Bărbatul însă n-a văzut şi a intrat în plin, iar lanţul pur şi simplu i-a secţionat gâtul. Proprietarii terenului l-au găsit prăbuşit la pământ şi au sunat la 112. Situaţia a devenit tensionată când prietenii victimei au ajuns la faţa locului. Aceştia au avut o altercaţie cu proprietarul şi două persoane au ajuns cu răni uşoare la spital. Poliţia face acum cercetări.

Filmul morții

Citește și
Confidentul lui Putin spune că Ungaria va lua Transilvania, dacă Trump câștigă alegerile în SUA

Joi după-amiază, grupul pornise cu ATV-urile pe un deal situat la 2 km de oraş. Spre seară, în jurul orei 20:00, proprietarii au fost şocaţi când l-au văzut pe bărbat prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge. Oamenii spun că cel mai probabil bărbatul avea viteză foarte mare şi, din cauza întunericului, nu a observat lanţul care delimita terenul.

Accidentul a avut loc pe o proprietate privată. Lanţul era legat de un stâlp de electricitate şi de încă unul mai mic din beton, de-a latul drumului, la înălţime de aproximativ 1m 20. Bărbatul a trecut cu ATV-ul şi a fost ucis pe loc.

Martor: "Imediat am sunat la 112 şi a venit salvarea. Drumul era semnalizat, era pus acolo în vârful șpalierului şi panoul ăla cu drum privat, acces interzis."

Martor:"Avea viteză foarte mare şi a intrat în plin în lanţ. S-a oprit câţiva metri mai în faţă. "

Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. După teribilul incident, prietenii bărbatului au ajuns la faţa locului, şi le-au cerut socoteala proprietarilor terenului pentru tragedia petrecută. Cei doi au ajuns la spital cu răni uşoare.

Diana Cimpoieșu, purtător de cuvânt Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi: "A venit apelul pentru 112 pentru un accident rutier. Ulterior au mai solicitat asistență medicală doi pacienţi. Un bărbat de 65 de ani şi o femeie de 56 de ani. În contextul acestui accident au suferit o agresiune fizică, aşa cum au declarat. Aveau traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial."

Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "Pe un drum privat din municipiul Iaşi a fost găsit un bărbat decedat. S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă. S-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violențe.”

Bărbatul de 40 de ani era cunoscut în zonă, ca solist într-o trupă care cânta la petrecri. Pe pagina lui de facebook, dar şi a colegilor de trupă sunt postate neîncetat mesaje de rămas bun.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
Citește și...
Un cântăreț din România a murit în timp ce mergea cu ATV-ul pe un drum privat
Un cântăreț din România a murit în timp ce mergea cu ATV-ul pe un drum privat

Bogdan Chiroșca, un cunoscut lăutar din Iaşi, a murit lovit de un cablu în timp ce mergea cu ATV-ul pe un drum privat, se arată pe pagina de Facebook deținută de Atenţie Poliţia Iaşi.

Recomandări
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”

Președintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden, într-o vizită care marchează 20 de ani de când România a aderat la NATO.  

Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”
Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”

Vladimir Putin a depus jurământul ca președinte al Federației Ruse. Și-a început, astfel, cel de al cincilea mandat, într-un moment în care pare tot mai sigur de victoria de pe frontul din Ucraina.

Îl va convinge Klaus Iohannis pe Joe Biden să-l susțină pentru șefia NATO? Ce cred analiștii politici
Îl va convinge Klaus Iohannis pe Joe Biden să-l susțină pentru șefia NATO? Ce cred analiștii politici

Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden. Șeful statului este la Washington într-o scurtă vizită, pentru a marca 20 de ani de când România a aderat la NATO.