Descoperire macabră în familia lui Petre Roman. Anchetatorii au rămas șocați

Dată publicare: 14-03-2021 10:29
Dată actualizare: 14-03-2021 21:47


Descoperire macabră în familia lui Petre Roman. Anchetatorii au fost îngroziți

Un văr de-al Silviei Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a fost descoperit mort în casa sa din Botoșani. Bărbatul era decedat de mai bine de o săptămână și avea fața și o mână mâncate de șobolani.

Descoperirea macabră a avut loc zilele trecute în satul Tudor Vladimirescu, din comuna botoșăneană Avrămeni, după ce o vecină a alertat poliția prin 112 că vecinul său nu a mai ieșit din casă de mai bine de o săptămână, scrie Monitorul de Botoșani.

Femeia a mers la bărbatul care locuia singur și a încercat să intre în locuință, dar nu a reușit pentru că ușa era blocată pe interior. Speriată și bănuind tot ce e mai rău, din cauza mirosului puternic care venea din interior, a sunat la 112.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au găsit pe bărbat căzut pe podeaua dormitorului, cu faţa în sus şi cu capul sub pat.

 

 

CITEŞTE ŞI: Românii vor avea carduri electronice de identitate. Ce se întâmplă cu cei care nu vor “buletin cu cip”

 

 

Aceştia au solicitat intervenţia unei ambulanţe, iar în momentul în care au examinat mai îndeaproape cadavrul, cadrele medicale au observat că bucăţi de carne de pe mâna stângă, piciorul drept şi de pe cap erau mâncate de şobolani.

 

Dosar penal pentru ucidere din culpă

 

Trupul neînsufleţit al bărbatului, care este, potrivit vecinilor, un verişor îndepărtat de-al artistei Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a fost preluat de medicii legişti, care vor efectua o autopsie pentru a se stabili cauza morţii.

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO