Descoperire macabră la marginea unei păduri. Un taximetrist a fost găsit mort, în mașina cu care dispăruse

04-02-2021 07:43


Descoperire macabră la marginea unei păduri de lângă Târgu Jiu, unde un taximetrist a fost găsit mort, în mașina cu care dispăruse la începutul acestei săptămâni.

Anchetatorii spun că nu ar avea suspiciuni în privinţa morţîi acestuia, însă taximetriștii găsesc cel puțin nefiresc locul în care colegul lor și-a găsit sfârșitul.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost dat dispărut luni de către mama sa, după ce nu s-a mai întors acasă, iar de atunci a fost de negăsit. Miercuri, un localnic a descoperit mașina, în care se afla trupul neînsuflețit al bărbatului. Omul a sunat la 112 și a dat alarma.

Taximetrist: „El este căzut în bancheta din spate, cu capul în ușă, jos, pe burtă, căzut. Dacă era să fi fost la volan se întâmpla la volan.”

Taximetristul a fost găsit la aproape doi kilometri de șoseaua principală, la marginea unei păduri. Cunoscuții acestuia spun că bărbatul nu ar fi intrat niciodată cu mașina în astfel de locuri retrase.

Taximetrist: „Nu putem realiza ce ar fi putut căuta el noaptea, aici, cu taxiul. El avea grijă de mașină, să nu o bage pe drumuri rele. Cea mai curată mașină, deci el evita stricatul mașinii pe drum.”

Taximetrist: „Eu presupun că a plecat în cursă și a fost omorât, deci nu avea ce căuta. Chiar dacă îi era rău, stătea în marginea drumului sau stătea printre mașini.”

La locul descoperirii macabre s-au strâns imediat o parte din colegii bărbatului, însă niciunul nu își explică ce s-a putut întâmpla.

Taximetrist: „Facem taxi de 15 ani cu el. Vedem ce spune poliția, noi de unde să știm, ne dăm cu presupusul toți.”

Anchetatorii spun că, deocamdată, nu există indicii că ar fi vorba despre un caz de omor, dar așteaptă și rezultatul necropsiei.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: „Un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism în zona pădurii din localitatea Draăoieni. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care se continuă cercetările.”

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legalp pentru a se afla cauza exactă a morții.


VIDEO PROTVPLUS.RO