Ipostaza în care a fost văzută ultima dată fetița violată și ucisă. Necropsia, finalizată

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
fetita Baia Mare
Pro TV

Poliţiştii din Baia Mare sunt în alertă şi încearcă să-l găsească pe individul care a violat şi a ucis apoi cu cruzime o fetiţă de 5 ani, la marginea oraşului.

Anchetatorii au mai mulţi suspecţi, dar n-au reţinut deocamdată pe nimeni. Se ştie că unul dintre suspecţi ar fi un bărbat cu un trecut sumbru, care ar mai fi agresat sexual copii. Umblă îmbrăcat în sutană de preot, tocmai pentru a câştiga încrederea victimelor. 

Medicii legişti au încheiat negropsia şi spun că, într-adevăr, fetiţa de 5 ani a fost agresată sexual, iar la scurt timp, omorâtă. O lovitură la cap i-a fost fatală. Anchetatorii au adunat probe ADN, fire de păr şi ţesuturi de sub unghiile copilei care să-i conducă cât mai rapid la criminal.

Printre suspecţi se numără şi un vecin de-al fetiţei în vârstă de 20 de ani din casa căruia criminaliştii au adunat probe. Până acum au fost audiate zeci de persoane şi a fost creat un cerc de suspecţi.

În ziua în care copila a dispărut din faţa blocului, povestesc martorii, fetiţa a fost văzută de mână cu un bărbat cu barbă, de aproximativ 50 de ani. Ar fi, spun surse din anchetă, un individ care se dă drept preot şi a mai abuzat şi în trecut câţiva băieţi.

Până acum nimeni nu a fost însă reţinut, dar poliţiştii şi procurorii, chiar din mai multe judeţe, sunt în alertă, pentru a-l găsi pe individ.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO