Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit mort în cadă

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE Din primele informații, Costin Mărculescu era îmbrăcat, pregătindu-se, cel mai probabil, să facă baie, moment în care i s-ar fi făcut rău.

 

Cada ar fi avut dopul pus, acesta căzând cu capul în apă. Urmează să se stabilească dacă acesta murise înainte sau s-a înecat.

Veste șoc în lumea mondenă. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în apartamentul în care locuia în București.

Câțiva prieteni au dat alarma, pentru că actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon, iar câinele său lătra insistent în locuința. 

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur.

Prietenii lui au fost cei care au alertat autoritățile după ce o vecină i-a anunțat că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8 și a inundat mai multe apartamente.

Actorul locuia într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei cu chirie, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă când a ieșit cu câinele la plimbare.

Pompierii au spart ușa pentru a reuși să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă. Prietenii Lui Costin Mărculescu exclud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să lanseze o carte la sfârșitul acestei luni.

Prietenă: „Pur și simplu apropiații m-au informat că a fost găsit mort în cadă și fiind prieteni de ani de zile și vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind și în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna știa să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte „Bombă cu fitil aprins" și știu că își dorea foarte mult acest lucru."

Câinele actorului a fost luat de autoritatea pentru supravegherea și protecția animalelor pentru îngrijiri.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț și a scos șapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre, susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate, jucând alături de Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

Citește și...
Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din Capitală. Trei persoane sunt rănite
Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din Capitală. Trei persoane sunt rănite

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri, pe Șoseaua Giurgiului, la stația Cimitirul Evreiesc.

Două tramvaie s-au ciocnit în Craiova. Mai mulți răniți - doi au ajuns la spital
Două tramvaie s-au ciocnit în Craiova. Mai mulți răniți - doi au ajuns la spital

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri după amiază, în Craiova. Trei persoane au fost rănite în urma incidentului.

O macara de mare capacitate a fost avariată în portul Constanța, în urma unei erori de navigație
O macara de mare capacitate a fost avariată în portul Constanța, în urma unei erori de navigație

O macara de mare capacitate a fost avariată în această dimineață în portul Constanța, în urma unei erori de navigație.

Recomandări
Zelenski: Ucraina a depus o cerere de „aderare accelerată” la NATO
Zelenski: Ucraina a depus o cerere de „aderare accelerată” la NATO

Volodimir Zelenski a anunțat vineri că Ucraina a depus o cerere de „aderare accelerată” la NATO. Vestea vine la scurt timp după ce Vladimir Putin a semnat documentele de anexare a patru regiuni ucrainene.

Putin: „Oamenii din Herson, Doneţk, Lugansk devin cetăţenii noştri pentru totdeauna!”. Acordurile de anexare au fost semnate
Putin: „Oamenii din Herson, Doneţk, Lugansk devin cetăţenii noştri pentru totdeauna!”. Acordurile de anexare au fost semnate

Rusia a declarat vineri patru provincii ucrainene (Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie) ca fiind parte a teritoriului său, a anunţat într-un discurs preşedintele rus Vladimir Putin.

Sorin Cîmpeanu oferă noi explicații după demisia de la Ministerul Educației
Sorin Cîmpeanu oferă noi explicații după demisia de la Ministerul Educației

Sorin Cîmpeanu, ministrul care a demisionat de la Ministerul Educației, a transmis, vineri, precizări, după ce joi seara și-a anunțat demisia de la minister.