Copilul înecat într-un ștrand din Deva, în a doua zi de Crăciun, a murit la spital

Dată publicare: 09-01-2019 13:08
Dată actualizare: 09-01-2019 14:10


copil

Copilul de şapte ani care în a doua zi de Crăciun s-a înecat în ştrandul din Deva a murit la Clinica Bega din Timişoara, după ce a fost adus cu elicopterul SMURD la Timişoara şi a fost internat la Terapie Intensivă.

Potrivit medicilor, miercuri, copilul de şapte ani care a fost găsit pe fundul unui bazin al ştrandului din Deva în a doua zi de Crăciun, s-a stins din viaţă la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Bega, transmite news.ro.

Medicii spun că starea copilului nu s-a îmbunătăţit şi că a stat prea mult sub apă, fără oxigen.

Copilul care se afla la ştrandul din Deva în a doua zi de Crăciun a intrat într-un bazin adânc de 1,6 metri, alături de părinte, însă acesta l-a scăpat din priviri câteva minute, moment în care copilul s-a scufundat sub apă. În momentul în care a fost scos din bazin, micuţul nu mai respira.

Oamenii au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar angajaţii strandului i-au acordat primul ajutor. Iniţial, copilul a fost internat la Spitalul din Deva, iar ulterior a fost transferat la Timișoara cu un elicopter SMURD.

Un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se efectuează cercetări in rem (asupra faptei) a fost deschis de către poliţiştii timişeni.

"Dosarul va fi ulterior declinat la Deva pentru continuarea cercetărilor, pentru că acolo s-a petrecut fapta. Copilul a decedat în spital, la Timişoara, pe data de 6 ianuarie", au declarat pentru Agerpres, miercuri, surse judiciare.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO