Caz tulburător în Timișoara. Bărbat înjunghiat în propria casă de o femeie, la a doua întâlnire

Ultima actualizare: 14-09-2020 17:53

Întâmplare şocantă la Timişoara, luni dimineaţă. Un apel la 112 a anunţat că un bărbat a fost înjunghiat în propria casă. Victima a fost transportată în mare grabă la spital, iar suspecta este o femeie.

Bărbatul, rănit în zona gâtului şi abdomen, are 37 de ani. Pe femeie o cunoastea de puţin timp şi, după cum le-a spus medicilor, erau la a doua întâlnire. A chemat-o la el acasă, unde agresoarea a consumat alcool. Băută fiind, femeia a început scandalul şi l-a lovit pe bărbat, de mai multe ori.

Rănit, acesta a reuşit să coboare la un alt etaj şi să ceară ajutor vecinilor. Ei au fost cei care au alertat autorităţile. În scurt timp, medicii şi poliţiştii au ajuns la faţa locului. Pe el l-au transportat la spital, în timp ce ea a ajuns la secţie, pentru audieri. A fost reţinută pentru 24 de ore.

Scenele violente dintre cei doi s-au petrecut în jurul orei 9. Bărbatul începuse recent o relaţie cu femeia de 41 de ani. Vecinii au fost cei care au chemat ajutoare.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal din Timişoara, apoi medicii de acolo să îl transfere Clinica de Chirurgie Vasculară a spitalului Judeţean.

Ramona Gâdea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara: "Pacientul este stabil hemodinamic a fost adus în cadrul unităţii de primiri urgente a către spitalului nostru de primiri urgenţe de către ambulanta. Victima prin heteroagresiune afirmativ, două plăgi nepenetrantă: una cervicală, una toracică."

Între timp, femeia a fost supusă unei expertize psihologice, la cererea anchetatorilor.

Aurora Voicila, purtător de cuvânt IPJ Timiş: "Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar femeia se afla în custodia poliţiştilor".

Marți, procurorii vor cere arestarea preventivă a femeii de 41 de ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO