Apărarea inedită pentru profesoara acuzată de relații intime cu elevul ei. „Este prea mică de înălțime”

20-01-2021 09:15


Apărarea inedită pentru profesoara acuzată de relații intime cu elevul ei. „Este prea mică de înălțime”

O profesoară care este judecată pentru relații sexuale cu un elev de 15 ani susține că nu avea cum să comită faptele pentru că... este prea mică de înălțime în raport cu tânărul.

 

Avocații profesoarei Kandice Barber și-au construit apărarea în fața instanței pe dovezi de ordin fiziologic, susținând că femeia în vârstă de 35 de ani, care măsoară doar 1,52 metri, nu ar fi putu să întrețină relații sexuale cu adolescentul, în mașina ei, pe un câmp, așa cum au reținut procurorii în actul de acuzare.

„Acuzata este prea mică de înălțime și ajunge doar până la umărul adolescentului, ceea ce face imposibilă realizarea actului în condițiile expuse de acuzare” a declarat avocatul profesoarei, potrivit cotidianului The Sun.

În rechizitoriu se afirmă că între profesoară și adolescent au avut loc două întâlniri fierbinți, înainte ca acesta să împlinească 16 ani, în octombrie 2018.

kandice barber

Cea de-a doua faptă incriminată s-a produs pe marginea unui drum lăturalnic, în câmp, unde femeia a parcat mașina de teren și a făcut sex cu elevul ei. Actul a avut loc în mașină, iar apoi femeia ar fi coborât pentru a-i oferi o partidă de sex oral, se precizează în actul de acuzare.

Într-un mesaj din telefonul adolescentului, profesoara l-ar fi amenințat că „îl va doborî” o dată cu ea dacă va vorbi despre relația lor. În școala din zona Buckinghamshire se auziseră deja zvonuri despre relația lor, dar băiatul a negat acest lucru, chemat în cabinetul directorului.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO