Aceasta femeie poate zambi din nou, dupa atacul care a desfigurat-o. Cum arata dupa 100 de operatii

Dată publicare: 21-07-2012 14:58
Dată actualizare: 27-10-2012 16:00


Katie Piper

In urma cu patru ani s-a aflat la un pas de moarte, dupa ce fostul iubit a atacat-o cu acid, dar acum, aceasta tanara poate zambi din nou.

In 2008, Katie Piper, fost model britanic si prezentatoare tv, a trecut prin cel mai negru cosmar pe care si-l poate imagina o fata frumoasa: a fost desfigurata intr-un mod groaznic de iubitul de atunci, care i-a turnat pe chip acid sulfuric.

A orbit de un ochi si a petrecut sapte saptamani in spital. Dupa ce a fost extrenata, timp de doi ani, Katie a fost nevoita sa poarte pe fata 23 de ore de zi o masca din plastic care sa o protejeze de microbi.

In decurs de trei ani, Katie Piper a suferit aproape o suta de operatii pentru refacerea fetei. Anul acesta a fost supusa si unei interventii revolutionare care i-a redat vederea.

In urma cu doua zile, fostul model a iesit dupa multa vreme in public, la o petrecere de la Muzeul Filmului din Londra, iar aparitia ei a surprins; arata neasteptat de bine si a redevenit persoana optimista care a fost pana acum patru ani.

Despre Katie au fost facute mai multe documentare, care au prezentat-o in diferite stadii ale recuperarii.

VEZI in GALERIA FOTO fotografii cu Katie Piper inainte si dupa atacul cu acid.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO