Accident violent în Argeș, soldat cu doi morți, între două autoturisme şi un autocamion încărcat cu butelii de oxigen

Ultima actualizare: 11-01-2021 11:12
ambulanta
StirilePROTV

Două persoane au murit, luni, în urma coliziunii produse pe DN 7, în zona localităţii argeşene Dumbrăveni, între două autoturisme şi un autocamion încărcat cu butelii de oxigen.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un autotren, soldată cu două persoane decedate şi una rănită.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş precizează că autocamionul este încărcat cu tuburi de oxigen, o parte dintre acestea ajungând pe partea carosabilă. Agenţii Serviciului Rutier Argeş asigură un perimetru de siguranţă, pentru intervenţia pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

DN 7 a fost blocat, traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind deviat prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO