Cum vor arata primii ochelari cu realitate augmentata din lume, patentati de Microsoft pentru Xbox

06-08-2013 22:18


ochelari realitate augmentata - 1

Ar putea fi un moment care anunta sfarsitul erei "W, A, S, D".

Toata lumea stie cum recunosti calculatorul unui gamer. In primul rand, are o groaza de update-uri de hardware facute. In al doilea rand, butoanele W - A - S - D abia daca mai au scrisul pe ele. Normal, nu vorbim despre laptopurile care costa de a 10.000 lei in sus, construite special pentru gaming.

Vorbim totusi despre gaming astazi in sectiunea Smart Nation. Mai exact, vorbim despre ceva care ar putea depasi laptopurile gamerilor care au muncit in doua schimburi ca sa si le permita de Craciun.

ochelari realitate augmentata

Microsoft vrea sa duca jocurile la nivelul urmator. Daca pana acum am facut trecerea de la console la tastatura si de la tastatura la console, Microsoft vrea sa aduca pentru Xbox primii ochelari cu realitate augmentata, care vor face ca jocurile sa se schimbe radical.

O idee pentru schimbarea radicala a jocurilor a avut-o si un roman. Andrei Berdei a inscris in concursul Smart Nation proiectul sau UltraPerformMiniPC. Ce face? Vedeti mai multe amanunte aici.

ochelari realitate augmentata

Microsoft insa nu vrea sa dezvolte o noua "cutie", ci un gadget spectaculos. Daca Google vine cu Google Glass, Microsoft va veni cu ochelarii cu realitate augmentata prin care va veti putea juca alaturi de alti parteneri, prin internet, in echipe sau in jocuri tip unu contra unu si veti putea coordona totul cu ochii, se arata in patentul de inventie depus de Microsoft.

Descopera lumea celor mai tari inventii din IT pe SmartNation.ro

Sursa: Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO