Carl, robotelul barman care isi serveste impecabil clientii intr-un local din Germania
Exista localuri pentru care clientii strabat intreaga lumea, doar ca sa se poata bucura de servicii impecabile, sau de cele mai bune bauturi sau mancaruri.
Acesta este si cazul unui bar din Germania, insa aici vizitatorii sunt atrasi in special de barmanul de care ii serveste, care este cu adevarat...special.
Bun venit la Robots Bar and Lounge, un local micut si cochet din Ilmenau, Germania.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Barmanul care urmeaza sa va serveasca este cat se poate de amabil si nu se supara niciodata daca faceti o gluma mai putin inspirata cu el.
Faceti cunostinta cu Carl, robotelul barman, gata oricand sa va satisfaca dorintele.
S-a angajat recent aici, unde isi ajuta colegii turnand alcool si diferite bauturi in aparate si mixandu-le. Nu se descurca perfect, dar invata.
Este creatia inginerului Ben Schaefer, care are o experienta de 23 de an in domenul roboticii.
Robotelul Carl nu se multumeste doar sa amestece bauturi. El poate sa poarte scurte conversatii voi, clientii, desi limbajul lui este inca limitat.
Ca sa nu se impiedice in micul bar, care nu poate gazdui mai mult de 9 persoane, Carl nu are picioare, ci o centura cu seznori, care il ajuta sa se miste si sa-si pastreze echlibrul, ca sa nu verse bauturile.
Tot in acest bar, daca sunteti cu adevarat pasionati de tehnologie, puteti cerceta, in camera alaturata, un robot astronaut, in marime naturala.
Visul lui Schaefer, dupa cu singur recunoaste chiar el, este sa transforme filmele SF in realitate, iar robotii umanoizi sa devina ceva la ordinea zilei, scrie Daily Mail.
Munca pe care o presteaza Carl ii este foarte utila inventatorului sau, care il observa si ii imbunatateste constant programul, in functie de problemele care apar.
“In acest domeniu, imaginatia noastra chiar o poate lua razna. Fiecare pas pe care il facem ne duce mai aproape de un robot cat mai uman”, spune Schaefer.