Cele mai bune farse pe care le puteti face prietenilor, cu ajutorul jocurilor video

27-08-2013 07:32
Sursa: Big Fish Games


joc video

Cu siguranta multi dintre noi au facut cateva farse colegilor sau prietenilor, la petreceri, in camera de camin sau intr-o excursie “cu gasca”. Putini s-au gandit insa ca acest lucru este posibil si prin jocurile video.

Site-ul BigFishGames ofera cateva idei pentru cei care vor sa faca o farsa originala prietenilor, desigur, o farsa “hi-tech”.

Prima optiune: jucati alaturi de prieteni un joc multigame. De exemplu, Age of Conan.

Apoi, programati calul sa loveasca cu picioarele din spate ori de cate ori un alt jucator trece prin spatele lui, ca in video de mai jos.

Prietenii vostri, colegi de joc, se vor trezi brusc aruncati in prapastie si, chiar daca ar putea sa se supere, vor trebui sa admita ca nu s-ar fi asteptat niciodata la asa ceva.

 

 Ca sa va puneti la curent cu ultimele jocuri si cu noutatile din tehnologie, cititi SmartNation.ro. Tot aici va puteti inscrie la un concurs de proiecte, daca aveti idei in domeniul tehnologiei.

Revenind la farsele noastre, daca ideea cu caderea in prapastie vi se pare prea sinistra, alegeti varianta de mai jos.

Cum ar fi ca amicul vostru, in timp ce joaca, sa zicem, Skyrim, sa se trezeasca in fata unor paznici fiorosi de la castel, care danseaza Gangnam Style? Cu siguranta v-ati amuza impreuna.

 

Poate la fel de amuzant, desi mult mai simplu, este sa inserati o imagine sau o scena infricosatoare intr-un joc care necesita multa atentie si coordonare.

Efectul este garantat, insa trebuie sa va asigurati ca nu faceti asta unui prieten prea suparacios.

Tot cu ajutorul jocurilor, puteti face urmatoarea farsa: inregistrati replici din diferite jocuri, apoi sunati-va un prieten si puneti la receptor mesajele.

Cu siguranta ii va lua ceva timp pana isi va da seama ce se intampla, dupa cum se vede si in exemplul de mai jos, unde cativa tineri s-au amuzat sunand la o pizzerie.

 

Daca aveti un prieten pasionat de jocurile pe televizor, ii puteti face cadou CascaWii, realizata de ThinkGeek.

La inceput va fi incantat: se va putea juca fara sa-si mai miste mainile, insa in scurt timp va suferi probabil de dureri de gat si ameteli. Si atentie: acest stil de joc poate crea dependenta!

 

Sursa: Big Fish Games

VIDEO PROTVPLUS.RO