Aplicatiile prin care puteti lua parte la campanii umanitare.Cum puteti ajuta printr-un simplu click


Ultimul update: Miercuri 08 Ianuarie 2014 06:55
Sursa: Mashable
Data publicarii: Luni 06 Ianuarie 2014 12:26
Categorie: Smart Nation
aplicatie, campanie umanitara

Nu trebuie sa fiti milionari ca sa ii puteti ajuta financiar pe cei care au nevoie. Orice banut conteaza, iar acum exista mai multe aplicatii prin care puteti dona o suma modesta, fiind siguri in acelasi timp ca banii vor ajunge acolo unde trebuie.

Exista mai multe aplicatii care va ofera posibilitatea sa donati bani pentru cauze umanitare.

Daca aveti si voi idei similare, daca stiti sa creati aplicatii, participati la concursul Smart Nation, unde cele mai bune proiecte vor fi premiate.

Una din aplicatiile prin care puteti dona bani este Instead. Gratuita pentru iOS, va permite sa donati cate 3 dolari, bani care vor ajunge, de exemplu, la oamenii saraci din Africa, unde apa potabila este un adevarat lux.

Prin aceasta aplicatie, vedeti exact la ce renuntati pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie: in loc sa cumparati o cafea, care costa 3 dolari, veti ajuta un om sa aiba acces la apa potabila.

“I Can Go Without” este o alta aplicatie similara, care va invita sa reduceti putin consumul, iar banii astfel economisiti vor fi donati pentru cauze umanitare, scrie Mashable.

Se bazeaza pe acelasi principiu: cine renunta la o cafea ofera un pahar cu apa unui copil sarac.

Aplicatia Charity Miles functioneaza diferit: de fiecare data cand faceti exercitii fizice, acest efort se transforma in bani, care vor fi donati apoi unei fundatii caritabile alese.

De exemplu, un biciclist strange astfel cate 10 centi dupa ce parcurge o mila, iar alergatorii strang cate 25 de centi pentru aceeasi distanta. Aplicatia este gratuita pentru Android si iOS.

Si Google are o aplicatie de acest fel – One Today, cu deviza “ofera putin, schimba mult”.

In fiecare zi, veti afla despre o noua fundatie caritabila, iar daca vreti puteti dona 1 dolar pentru o anumita misiune: salveaza un ghepard, adopta un recif de corali etc.

Donate a Photo, aplicatie creata de compania Johnson& Johnson, ofera cate un dolar in scopuri caritabile, pentru fiecare fotografie pe care o redistribuiti.

Fiecare poate “dona” zilnic o fotografie de acest fel. Cel care doneaza va fi informat atunci cand misiunea la care a contribuit si-a atins scopul si va fi mereu la curent cu sumele adunate astfel.
 

Sursa: Mashable

VIDEO PROTVPLUS.RO