(P) Modelul Gorter si viitorul terapiilor non-toxice in tratarea cancerului

Dată publicare: 02-02-2012 11:00
Dată actualizare: 06-05-2012 14:57


In ultimii doisprezece ani, mai mult de 4.000 de pacienti au fost tratati la Medical Center Cologne cu vaccinari cu celule dendritice.

Au fost tratate cu succes tumori solide si metastaze de san, prostata, plamani, creier, ficat, colon sau cancer osos.

96% din totalul pacientilor nostri ajung aici in fazele finale ale bolii si pentru ei, noi suntem ultima speranta. Cu toate acestea, o mare parte din ei au experimentat remisia partiala si sunt stabilizati de mai multi ani, cu o calitate a vietii foarte buna. Mai mult, un numar destul de mare de pacienti au ajuns la remisia sustinuta si completa, iar odata ce acest punct a fost atins cancerului nu a mai revenit.

Tratamentul implica speranta, cu toate ca nu toti pacientii isi imbunatatesc situatia. In cazurile de glioblastom multiform stadiul IV, 48% dintre pacienti au prezentat remisie completa si 24% dintre ei remisie partiala.

Tratamentul la Medical Center Cologne nu debiliteaza pacientii. Chiar si pacientii cu cancer in stadiul IV afirma de multe ori ca au un anumit sentiment de vitalitate si sunt capabili sa-si mentina si chiar sa-si imbunatateasca semnificativ calitatea vietii.

Expertii se asteapta ca in termen de cativa ani, celulele dendritice sa devina o parte din tratamentul standard al diferitelor forme de cancer.

Dr. Robert Gorter prevede ca: "Modelul Gorter promoveaza in special terapiile non-toxice, pro corpului uman, unde celulele dendritice joaca un rol esential. Cred realmente ca tratamentul cu celule dendritice ca o componenta a imunoterapiei este viitorul - cred ca aproape toata lumea va fi de acord. Deci, cu modelul Gorter, pe care am inceput acum mai bine de 30 de ani, am increderea ca vom ajuta, de asemenea, sistemul medical standard, sa puna in aplicare si sa inteleaga abordarile nontoxice in tratarea cancerului".

Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.medical-center-cologne.com.


VIDEO PROTVPLUS.RO