(P) Medical Center Cologne, locul unde cancerul este tratat cu ajutorul terapiilor non-toxice

Dată publicare: 30-01-2012 14:13
Dată actualizare: 13-09-2012 09:53


Medical Center Cologne (MCC) a fost infiintat de Robert WD Gorter, MD, PhD, si a fost sub conducerea sa in ultimii doisprezece ani.

MCC este un centru medical dedicat cu precadere tratarii cancerului folosind terapii non-toxice si a bolilor cronice, cum ar fi infectiile cu hepatita de tip B si C si HIV. Dr. Gorter a dezvoltat acest program dupa mai mult de treizeci si cinci ani de experienta clinica, dupa ce a supravietuit cancerului el insusi, si dupa ce a fost director de program in domeniul de tratament SIDA si de cercetare timp de patru ani. Asadar, Modelul Gorter este bazat pe experienta personala, cercetare extensiva si zeci de ani de experienta clinica.

Inovatia oferita de Medical Center Cologne – tratarea cancerului fara toxicitate

 Incepand cu anul 2000, Medical Center Cologne aplica Modelul Gorter, o abordare inovatoare, non-toxica in tratarea cancerului. Scopul tratamentului este de a imbunatati sistemul imunitar ("restaurarea sistemului imunitar"). La baza Modelului Gorter sta integrarea de terapii si protocoalele intr-un program special conceput pentru fiecare pacient in parte. Medicina traditionala este combinata cu terapii noi, inovatoare, dar care au o baza stiintifica solida. Modelul Gorter are trei componente principale: vaccinarea cu celule dendritice, diferite forme de hipertermie si procese de intarire si activare a sistemului imunitar, care include: vaccinari cu vasc (Viscum album) si terapii intravenoase cu vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanti si extracte glandulare.

"La MCC tratamentul este individualizat. Tratam si facem ce e mai bine din punctul nostru de vedere pentru fiecare pacient , dar in principiu, vaccinarea cu celule dendritice se aplica fiecarui pacient" (Robert Gorter, MD, PhD)

In 2011, Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina a fost acordat cercetatorilor care au descoperit functia celulelor dendritice si au demonstrat importanta sistemului imunitar in recunoasterea si lupta cu celulele canceroase. Premiul a fost divizat - jumatate pentru de Bruce A. Beutler si Jules Hoffmann A., pentru descoperirile lor privind activarea imunitatii innascute, iar cealalta jumatate la Ralph M. Steinman pentru descoperirea celulelor dendritice si rolul lor in imunitatea de adaptare. Premiul Nobel demonstreaza importanta celulelor dendritice in sanatate si boala.

 

Tags: sanatate,


VIDEO PROTVPLUS.RO