Il cheama Logan,are 4 ani, iar autoritatile spun ca este OBEZ acum pentru ca se va ingrasa in viitor

Dată publicare: 30-01-2012 10:42
Dată actualizare: 04-05-2012 02:05


obez

Doi parinti din Marea Britanie au avut parte de un soc in clipa in care au primit acasa o scrisoare din partea autoritatilor cu privire la sanatatea copilului lor de numai 4 ani.Acestia isi stiau baiatul perfect sanatos, insa diagnosticul pus i-a socat.

In urma unui control efectuat la gradinita, Logan a fost diagnosticat cu obezitate, desi este un copil cu o greutate normala pentru varsta lui si adora sa faca miscare.

Mai mult, cei care s-au ocupat de evaluare au scris in fisa copilului ca prezinta risc ridicat de-a avea serioase probleme cu inima, de-a face cancer sau diabet.

“Sunt furioasa pe ceea ce au putut sa scrie in fisa baiatului meu. Este chiar prea slabut pentru varsta lui. E un copil activ, joaca fotbal, se plimba cu bicicleta, mananca sanatos”, a declarat mama lui Logan.

Femeia a inaintat o plangere. A primit drept raspuns ca “este important sa identificam minorii care prezinta riscul de-a ajunge obezi la maturitate. Stim ca este o problema delicata pentru parinti, dar este necesara aceasta evaluare”.

Sursa: Daily Mail

Tags: obezitate,


VIDEO PROTVPLUS.RO