O tanara din SUA si-a facut un tatuaj, insa doar ea ii poate citi adevarata semnificatie. Ce se intampla cand il priveste

Dată publicare: 01-09-2015 10:03
Dată actualizare: 04-09-2015 07:00


tatuaj

Bekah Miles, o tanara americanca, si-a facut un tatuaj care sa-i aduca mereu aminte de lupta ei cu depresia si pentru a trage un semnal de alarma pentru toti cei care cred ca depresia nu este o boala, scrie The Independent.
 

De cele mai multe ori, depresia este invizibila pentru familia si apropiatii celor care se confrunta cu ea. Insa asta nu o face mai putin reala. Asta a vrut Bekah sa demonstreze atunci cand si-a facut un tatuaj care ilustreaza perfect cele doua fatete ale depresiei: aparente si realitate.

Tatuajul de pe piciorul tinerei pare sa transmita mesajul "Sunt bine", pentru toti cei care o privesc. Pentru ea, insa, tatuajul are un mesaj complet diferit: "Salveaza-ma".

Tanara in varsta de 21 de ani se lupta cu depresia de ani de zile si spune ca i-a fost greu sa-si faca publica povestea. Bekah a publicat imaginea cu tatuajul pe Fcaebook, iar postarea sa a fost distribuita de peste 200.000 de persoane.

"Penru mine, acest tatuaj imi aminteste ca e posibil ca si acei oameni care par fericiti sa se lupte de fapt cu ei insisi. Depresia e atunci cand incep sa plang noaptea, pentru ca ma simt coplesita, desi totul merge bine. Cele 20 de kilograme pe care le car in piept mereu sunt tot legate de depresie. Depresia e atunci cand am nevoie mereu sa am atentia distrasa pentru ca nu suport sa fiu singura cu gandurile mele mai mult de 3 minute. Depresia cuprinde toate prieteniile care au avut de suferit din cauza esecului meu de a functiona", a scris tanara pe Facebook.

Povestea ei s-a viralizat rapid in presa internationala si a fost publicata si de vedete precum Zooey Deschanel.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO