Armata britanică a dezvoltat Virusend, sprayul care elimină coronavirusul într-un minut. Se va găsi în magazine

Ultima actualizare: 16-12-2020 22:07
Armata britanică a dezvoltat Virusend, sprayul care elimină coronavirusul într-un minut. Se va găsi în magazine
Guvernul britanic

Un spray dezinfectant care elimină coronavirusul într-un minut a fost dezvoltat de armata britanică și de miercuri este accesibil și pentru populație. Acesta este destinat suprafețelor și testele arată că elimină SARS-COV-2 în proporție de 99,99%.

50.000 de sticle de dezinfectant Virusend sunt trimise către medicii și asistentele din spitale. Acesta este deja utilizat la centrele de testare din Medway și Preston, precizează un comunicat al Guvernului Britanic.

Timpul rapid de acțiune al spray-ului îl face ideal pentru utilizarea pe o varietate de suprafețe în zone de risc, cum ar fi centrele de testare în masă și vaccinare.

Virusend va completa gama existentă de produse dezinfectante disponibile în prezent în Marea Britanie, și va fi disponibil la vânzare în magazine și online.

Formula a fost dezvoltată alături de experți din armata britanică și as-a dovedit a fi extrem de efecientă împotriva SARS-CIV-2. Testele ample efectuate de Centrul de excelență pentru cercetarea bolilor infecțioase și Școala de Medicină Tropicală din Liverpool au dovedit că Virusend ucide 99,99% din virus în mai puțin de 1 minut, arată sursa citată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO