Seamana cu "originalul"? Uite cum arata Kim Kardashian de Romania

Ultima actualizare: 20-09-2012 16:52
Kim

Prezenta de zi de zi in tabloidele internationale, Kim Kardashian este una dintre cele mai mediatizate vedete la nivel global, in acest moment. A fost descoperita si Kim Kardashian de Romania, gratie unei asemanari izbitoare.

Libertatea: Cantareata Celia seamana de minune cu Kim, in noul ei videoclip, pentru piesa "Is it love", si privind cu atentie imaginile, oricine isi poate da seama ca avem si noi cu ce ne mandri.

Vezi pe libertatea.ro cum arata cele doua una langa cealalta.

Click: Andreea Marin, 1.000.000 € din 8 reclame!ndiferent ca e vorba despre reclame la vopsea de par, masini de spalat sau la mezeluri, Andreea nu a refuzat nici o oferta de bun-simt, mai ales ca a fost platita regeste: 1 milion €, din opt reclame. Andreea Marin nu a fost implicata de-a lungului timpului in scandaluri, asa ca firmele se bat pe ea pentru a le deveni imagine. Astfel, in numai cativa ani, „Zana" a reusit sa puna la ciorap un milion €. Ultima lovitura a dat-o cu reclama pentru lantul de farmacii Help Net (2011), fiind remunerata cu fabuloasa suma de 150.000 €, insa aceasta nu s-a dovedit a fi nici pe departe cea mai banoasa.

Ziarul ring: Loredana, tur de spectacole in Las Vegas Artista care a terminat filmarile pentru prima parte a show-ului „Vocea Romaniei”, ce se va difuza in aceasta luna la ProTV, a avut o lista de concerte si spectacole extrem de incarcata, ea reusind sa bifeze concertul lui Celine Dion, un spectacol al lui David Copperfield, „Le Reve” – un show marca Cirque du Soleil si multe altele.Las Vegas a devenit in ultima vreme si o destinatie perfecta pentru cei care vor sa guste mancaruri alese, din toate colturile lumii. „In Vegas s-au deschis foarte multe restaurante ale unor bucatari de renume, asa ca am profitat de aceasta vacanta si am facut si o expeditie culinara. Am gustat din bucataria italiana, frantuzeasca sau asiatica, dar timpul parea prea scurt pentru oferta gastronomica a orasului”, a mai povestit Lori. Odata intoarsa in tara, artista s-a reapucat imediat de treaba. Pe langa concerte si inregistrari, Loredana se pregateste si pentru cea de-a doua etapa a show-ului „Vocea Romaniei”, de la ProTV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO