Topul grasilor din Europa. Vezi pe ce loc se claseaza romanii

Ultima actualizare: 18-07-2012 01:54
Copil obez

Marea Britanie, Malta si Irlanda sunt statele cu cei mai multi obezi din Europa, potrivit publicatiei business Insider, care citeaza Der Spiegel, care s-a folosit pentru estimare de datele OECD, Eurostat si ale OMS.

Capital: Regatul Unit este statul cu cea mai mare rata a obezitații, in care 24,5% dintre adulți sufera de aceasta afectiune. Pe locul al doilea in acest top se afla Irlanda, unde 23% dintre adulți au o greutate exagerata. Clasamentul este continuat de Malta, unde 22,3% din populația adulta este obeza. Pe locul al patrulea in topul țarilor europene cu cea mai mare rata a obezitații se afla Islanda, cu 20,1%. Locul al cincilea este ocupat de Luxemburg, unde 20% dintre adulți au o greutate peste medie. Lituania se afla pe pozitia a șasea cu 19,7%, iar vecinii din Ungaria ocupa locul al șaptelea, cu 18,8%. Cu 18,1% dintre adulți obezi, Grecia se afla pe locul al optulea, iar pe locul noua se afla Estonia, cu 18%. Pe locul al zecelea se afla Cehia, cu 17,1%, urmata de Elvetia si Italia, cu 8,1% , respectiv 9,9% din adulți obezi.

Jurnalul National: Bombele sexy, megavedete pe malurile Dambovitei. Pitzipoancele din noul val dau navala in tabloide si pe sticla Dezbracate, cat mai sexy, hamesite, arzand sa faca rapid bani. Lupta e crancena, foamea e mare. Scandalurile tin de marketing. Orice tavaleala in public e un pas inainte. O pitipoanca pleaca in transhumanta spre Capitala cu haine putine, ca sa le poata da rapid jos. Curajoasa, o pitzi se arunca in lupta dupa ce se coace bine pe toate partile si din toate pozitiile pe plan local. De ce tine mortis sa ajunga in Bucuresti? Nu poate ajunge cu un low cost in Galapagos sau Ibiza si de la Hunedoara, Vaslui sau Slanic? Poate, dar n-are o letcaie. Un pricopsit de Capitala ii salta valoarea si daca pitzi evolueaza corespunzator spre maxim, se salta si pe el. Scandalurile sexy, sanii gonflati si caftelile cu amanti prin cluburi de noapte te fixeaza pe orbita, te inscriu pe traiectoria succesului.

Ziarul Financiar: Romania - Franta, meciul oamenilor din business. Vedeti aici cum arata primul 11 de business al Romaniei Ca si pe terenul de fotbal, unde valoarea celui mai scump jucator francez Karim Benzema, de 30 de milioane de euro, este de peste cinci ori mai mare decat a celui mai scump jucator roman Razvan Rat, de 5,5 milioane de euro, cifrele de afaceri si numele pe care le implica businessul Frantei le eclipseaza pe cele ale Romaniei. Daca in aceasta seara pe teren ar intra cei mai titrati oameni de afaceri ai celor doua tari, echipa Frantei va miza cu siguranta pe nume grele precum Bernard Arnault, cel mai bogat francez, cu o avere de 28,8 mld. euro si presedintele celei mai mari companii de articole de lux din lume LVMH, Baudouin Prot, directorul executiv al unuia dintre cele mai mari grupuri bancare la nivel mondial BNP Paribas, Stephane Richard, presedintele France Telecom - Orange si Serge Dassault, patronul grupului aeronautic si de aparare Dassault.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO