Narcis Ianau despre Adrian Tutu: Merita sa castige. Si eu l-as fi votat

Adrian Tutu

Adrian Tutu a reusit ceea ce multi credeau ca va fi imposibil: sa-l invinga in marea finala de la “Romanii au talent” pe favoritul Narcis Ianau. Hip-hoperul de doar 19 ani a cantat o melodie cu mesaj patriotic si a castigat marele premiu.

Libertatea: Cum te simti acum ca ai castigat “Romanii au talent”?

Este, cu siguranta, cel mai frumos moment din viata mea. Cei care m-au votat m-au facut sa ma simt alaturi de ei. A fost o mare surpriza, nu ma asteptam sa ajung nici in finala, daramite sa o si castig.
Ce vei face cu banii?
Acum ce fac eu cu 120.000 de euro? Sincer, nu m-am gandit inca, nu credeam ca voi castiga, asa ca nu mi-am facut planuri cu ei.
Cine te-a sustinut cel mai mult?
In primul rand, sora mea. A fost intotdeauna alaturi de mine, iar acum, mai mult ca niciodata. De asemenea, mai sunt aici (in platoul emisiunii, n.r.) doua verisoare si doi prieteni. Sper ca voi reusi sa imi continui cariera de artist.

Cine iti compune melodiile?
Mi le fac singur. Dar cred ca parintii mei au fost alaturi de mine, pentru ca, daca pana la “Romanii au talent” compuneam o melodie in doua zile, acum o fac in 30 de minute.

Click: Iata care sunt preferatii lui Andi Moisescu de la "Romanii au talent" Andi Moisescu, unul dintre membri juriului de la Romanii au talent, si-a enumerat preferatii din concurs pe blogul sau. Andi scrie ca nu vrea sa judece votul poporului pentru ca nu vede rostul. Din acest motiv, el a ales sa scrie "negru pe alb" care sunt "castigatorii" in opinia sa. In ordine alfabetica. Cosmin AGACHE, BALLANCE, BLOCKBUSTERS, DANCE FICTION CREW, Valentin DINU, FREAKQUENCY, Narcis IANAU, Valentin LUCA, Valentin PAUN, Alin STANIS, TITANII FUNKY FRESH si TROUBLE sunt gata de spectacol.

Citește și
Adrian
VIDEO. Eminem de Romania, Adrian Tutu: Lupta! Esti roman deci poti
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Ziarul Ring: Adrian Tutu, castigator la tv, contestat pe Internet Intrat ultimul in finala, Adrian Tutu a reusit sa stranga cele mai multe voturi, fiind declarat invingator al primei editii „Romanii au talent”. Daca alti concurenti au fost criticati de juriu ca n-au adus nimic nou in prezentarea talentului lor, in cazul „micului Eminem”, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu s-au straduit sa formuleze aprecieri. „Pe langa faptul ca tu canti bine, cel mai mare talent al tau e sa transmiti mesaje”, a apreciat coregraful Mihai Petre. „Ai avut mereu o prestatie pe scena, ai reusit sa transmiti un mesaj”, a adaugat Andi. „Pentru mine, esti un Eminem al Romaniei, felicitari!”, a incheiat Andra.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Irinel Columbeanu a petrecut primul Paste fara fetita lui
Irinel Columbeanu a petrecut primul Paste fara fetita lui

De cand s-a nascut micuta Irina, in familia afaceristului Irinel Columbeanu Pastele se petrecea in mod traditional acasa, la Izvorani, impreuna cu familia, dar si cu multi invitati.

VIDEO. Eminem de Romania, Adrian Tutu: Lupta! Esti roman deci poti
VIDEO. Eminem de Romania, Adrian Tutu: Lupta! Esti roman deci poti

Dupa o finala incendiara in care toti s-au prezentat admirabil, a venit si momentul desemnarii castigatorului. In urma voturilor publicului si a unei lupte stranse intre Valentin Dinu, Narcis Iustin si Adrian Tutu, pe primul loc s-a clasat Adrian Tutu.

Silicoanele au facut-o
Silicoanele au facut-o "iepuras". Zavo a pozat in reviste pentru adulti

Oana a facut a sasea operatie la sani saptamana trecuta si, mandra de bustul ei, a facut o sedinta foto incendiara pentru Playboy. Fire credincioasa, vedeta nu a considerat pictorialul un pacat si s-a dezbracat chiar in Joia Mare.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.