"Este abia inceputul!" Baba Vanga a prezis dezastrul din Japonia

Dată publicare: 17-03-2011 02:25
Dată actualizare: 29-09-2012 01:20


Preziceri Vanga

Vangelia Pandeva s-a nascut pe 31 ianuarie 1911 si a trait in Bulgaria, pana cand a murit in 1996. La varsta de 12 ani a orbit, dupa ce a fost luata pe sus de o tornada, iar patru ani mai tarziu a inceput sa faca preziceri care au uimit o lume intreaga.

Completeall: Vanga a prezis ca in 2011, din cauza "dusurilor" radioactive din Emisfera Nordica - niciun animal si nicio planta nu vor supravietui, orbita Pamantului se va misca si vor avea loc schimbari in cursul zilei.

Ca un efect al exploziilor nucleare, in anul 2014 aproape toti oamenii de pe Planeta vor suferi de forme de cancer. Musulmanii vor incepe un razboi impotriva europenilor.

ULUITOR!Vezi ce se va intampla cu omenirea pana in 3797!Scenarii de groaza!

Bloomberg: Un avion fara pilot al armatei americane va inspecta centrala nucleara Fukushima Fotografiile care urmeaza sa fie realizate de avionul de supraveghere de inalta altitudine Global Hawk ar putea furniza informatii esentiale, pentru a intelege ce se intampla in interiorul cladirilor unde se afla reactoarele. Centrala Fukushima 1, situata in zona afectata de cutremurul si valul seismic de vineri, numara sase reactoare, a caror stare actuala este considerata foarte instabila si periculoasa, existand riscul unui accident nuclear major. Autoritatile japoneze si compania Tokyo Electric Power (TEPCO), care exploateaza centrala Fukushima 1, se lupta de mai multe zile pentru a incerca sa preia din nou controlul asupra reactoarelor.

CBS News: Hillary Clinton considera ca este necesara o actiune urgenta in Libia "Da, timpul se scurge impotriva noastra. Este urgent" sa actionam, a declarat ea de la Cairo, unde incheia, miercuri, o vizita de doua zile. In opinia ei, membrii Consiliului de Securitate al ONU evoca mai multe optiuni. "Sunt luate in considerare diferite actiuni. Exista optiunea unei zone de interdictie aeriana, dar si altele pentru a putea proteja cetatenii libieni de liderul lor, care pare hotarat sa revina si sa ucida atatia (libieni) cat este posibil", a declarat ea. Comunitatea internationala tergiverseaza de mai multe zile adoptarea unor masuri care sa il impiedice pe colonelul Kadhafi sa zdrobeasca insurgentii din tara sa, in timp ce trupele castiga din ce in ce mai mult teren in Est, bastionul rebelilor.

Novinite: Seif Al-Islam afirma ca Libia a finantat campania electorala a lui Nicolas Sarkozy Intrebat in legatura cu pozitia Libiei fata de Franta, prima tara care a recunoscut opozitia libiana, Seif Al-Islam a raspuns: "In primul rand, Sarkozy trebuie sa returneze banii pe care i-a acceptat din partea Libiei pentru finantarea campaniei electorale". "Noi i-am finantat campania si avem si dovezi. Suntem pregatiti sa dezvaluim totul. Primul lucru pe care il cerem din partea acestui clovn este sa returneze banii poporul libian. I-am acordat un ajutor pentru a lucra in favoarea poporului libian, dar ne-a dezamagit. Dati banii inapoi. Avem toate detaliile, conturile bancare, documentele si operatiunile de transfer. Le vom dezvalui in curand", a spus Seif Al-Islam.

The Washington Post: Hillary Clinton afirma ca SUA vor relatii stranse cu un Egipt democratizat  "Acest moment din istorie va apartine", a declarat ea, intr-o conferinta de presa cu omologul ei egiptean, Nabil al-Arabi, intr-un sediu al Ministerului Afacerilor Externe din Piata Tahrir, locul de unde au pronit manifestatile care au condus la indepartarea de la putere a lui Mubarak. "Ati rupt bariere si ati trecut obstacole pentru realizarea visului democratiei, iar Statele Unite, presedintele Barack Obama si eu va vom insoti pe acest drum", a adaugat ea. Clinton a subliniat ca un Egipt democratic este strategic pentru Washington, care, dupa deceniile de relatii stranse cu presedintele egiptean indepartat de la putere, incearca sa mentina acest parteneriat cu Cairo, un aliat-cheie in regiune, in special cu privire la securitatea Israelului. Nabil al-Arabi a apreciat ca relatiile americano-egiptene "avanseaza puternic.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO