Cristi Borcea, la un pas de moarte. Doctorii din America ii schimba sangele

Ultima actualizare: 27-05-2012 10:51
Cristi Borcea, Vasile Turcu

Presedintele executiv al Clubului Dinamo, e in pragul disperarii! Cantitatea alarmanta de mercur gasita in sange incepe sa ii afecteze toate organele, iar Cristi se gandeste ca are zilele numarate. Si sotia sa, Mihaela, se confrunta cu acelasi necaz.

Click: „Am fost saptamana trecuta, la un doctor in Romania, pentru analize. Acestea au scos la iveala faptul ca am mult mercur in sange, de 5-6 ori mai mare decat normalul. Practic, sunt la un pas de moarte. Daca mercurul ajunge la creier, nu mai este nimic de facut. Sunt un om mort!", a declarat ieri Cristi Borcea. „Imi place sa cred ca nu am fost otraviti de cineva. Cred ca este totusi de la niste medicamente pe care le-am luat", a mai adaugat Borcea. Doctorii ridica neputinciosi din umeri, caci astfel de cazuri sunt foarte rare, iar tratamentele standard din Romania nu au dat rezultate: „Peste doua saptamani ma duc in America, doctorii de acolo imi vor schimba sangele. Mi-au spus ca trebuie sa fac asta la trei luni", a mai povestit el.

Libertatea: Andreea Marin: "Nu aș alege un drum linear. Imi place sa traiesc și plusuri și minusuri"  "Nu sunt iraționala. N-aș putea sa spun ca ma arunc in necunoscut, este prea mult sa spun asta, sunt o structura care gandeste lucrurile, imi iau masuri de precauție. Nu-mi asum orice risc, pentru ca de viata mea depind și alte vieti, pentru ca am un copil, am o familie, am oameni de care imi pasa, vise pe care vreau sa le indeplinesc. Imi place ideea de necunoscut, pe care sa mi-l fac cunoscut. Nu aș alege un drum linear, imi place aceasta sinusoida, imi place sa traiesc și plusuri și minusuri, cu responsabilitate fața de mine și de cei dragi, ca minusurile sa nu fie dureroase, pentru ca nimeni nu-și doreste sa treaca prin momente in care scapa cate un picior in prapastie", a spus Andreea Marin Banica.

Ziarul Ring: Adelina vrea barbat cu proprietate. Nu te apropia de Adelina daca stai in chirie Adelina Pestritu se pregateste sa se mute in propria casa in aproximativ trei luni. Bruneta va investi aproximativ 80.000 de euro in noua ei locuinta, pentru care a si inceput sa isi caute mobila. “Am vazut mai multe dormitoare, dar nu m-am hotarat la unul.” Cu toate ca se va aseza la casa ei si cu aceasta ocazie are mai multe motive sa-si intemeieze o familie, Adelina spune ca, daca isi va gasi un sot, cu siguranta nu il va aduce acasa. “Ar fi culmea sa ma marit si sa il aduc la mine. Sa aiba el casa, doar n-o sa vina pe capul meu”, a declarat Adelina, amuzata, pentru “ring”. Bruneta, care luna trecuta s-a despartit de George Tiganu, marturiseste ca se simte mult mai bine singura. “Nu am de gand, deocamdata, sa mai intru in alta relatie. Imi este foarte bine asa, am mult mai mult timp pentru mine”, a adaugat ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO