Angelina Jolie si-a mai facut un tatuaj. Vrea sa mai adopte un copil?

Angelina Jolie si Brad Pitt

Ne trimite Angelina Jolie un mesaj in cerneala? In timpul unei vizite in Tunisia, Jolie a fost fotografiata avand un nou tatuaj pe umarul sau. Tatuajul contine noi date coordonate si se afla sub tatuajul cu datele celui de-al saselea copil.

People: Desi a fost bagat de seama de fotografi, tatuajul inca nu a fost descifrat pentru a se putea face speculatii cu privire la tara de unde va fi adoptat copilul. Insa speculatiile se refera la regiunea Nord Africana, pe care Jolie tocmai o vizitase.

Insa potrivit unei surse, Jolie ar fi negat toate speculatiile privind o posibila adoptie.

Angelina l-a adoptat pe Maddox, care are 9 ani, din Cambodgia, pe Pax din Vietnam, pe Zahara din Etiopia. Shiloh a fost nascut in Namibia, iar gemenii Vivienne si Knox au fost nascuti in Franta.

AFP: Gerard Depardieu, in rolul lui Rasputin "Depardieu, care il interpreteaza pe Rasputin, a inceput, luni, filmarile, ce au loc in satul Malye Karely" din apropiere de Arhanghelsk, a declarat Anastasia Kovtun. Malye Karely, in care se afla un muzeu etnografic in aer liber, a fost ales pentru a se reconstrui decorul unui sat siberian traditional de unde era originar Rasputin. Fanny Ardant interpreteaza rolul imparatesei Alexandra, sotia tarului Nicolae al II-lea, in acest lungmetraj pentru marele ecran, din care producatorii vor lansa si o versiune pentru televiziune.

Citește și
Courtney Love
Courtney Love: Am salvat-o pe Kelly Osbourne cand era o drogata
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Contactmusic: Sharon Stone si Morgan Freeman, prezenti la lansarea unei serii de timbre cu Gregory  La gala organizata de U.S. Postal Service in onoarea actorului american Gregory Peck va fi prezenta si actrita Laura Dern, dar si Natalie Maines, membra a grupului Dixie Chicks. Seria de timbre comemorative il infatiseaza pe celebrul actor american in rolul personajului Atticus Finch din filmul "Sa ucizi o pasare cantatoare/ To Kill A Mockingbird" (1962). Pentru acest rol, Gregory Peck a fost recompensat cu premiul Oscar.

New York Magazine:Lil Wayne datoreaza fiscului american 5,6 milioane de dolari  Pe numele rapperului american a fost emis un ordin de sechestru din partea Inland Revenue Service (IRS), care afirma ca muzicianul datoreaza fiscului federal suma de 3,35 milioane de dolari pentru anul 2008 si suma de 2,25 milioane de dolari pentru anul 2009. Potrivit publicatiei The Detroit News, documentul emis de IRS pe data de 2 martie, dar care a fost facut oficial abia pe 28 martie, a fost depus la tribunalul din Miami Dade County. In acest document, artistul american apare ca fiind domiciliat in Miami Beach, din statul Florida, insa aceasta resedinta a fost scoasa recent la vanzare pentru suma de 13 milioane de dolari.

The IndependentWill Smith va juca alaturi de fiul sau intr-un thriller SF  Noul proiect cinematografic, al carui titlu nu a fost deocamdata ales, va beneficia de aportul cineastului M. Night Shyamalan, in calitate de regizor si scenarist. Filmul prezinta povestea unui baiat care va incerca sa isi salveze viata, dar si pe cea a tatalui sau de care nu mai era apropiat, dupa ce nava lor spatiala se prabuseste pe Terra, o planeta care in ultimii 1.000 de ani a fost treptat abandonata. M. Night Shyamalan, regizorul filmului "Al saselea simt", a declarat ca doreste sa regizeze "un film science-fiction infricosator", iar cei doi actori reprezinta "echipa de vis" cu care si-a dorit dintotdeauna sa lucreze.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
"Madonna si cultul Kabbalah sunt patati cu sange"

Yvette Dobbie, sora fostului manager al Madonnei vine cu declaratii socante. "Madonna si cultul Kabbalah sunt patati cu sange. Sunt vinovati de moartea surorii mele".

Courtney Love: Am salvat-o pe Kelly Osbourne cand era o drogata
Courtney Love: Am salvat-o pe Kelly Osbourne cand era o drogata

Courtney Love s-a lansat intr-un nou "razboi online", purtat printr-o serie de mesaje postate pe Twitter, spunand ca i-a salvat viata de doua ori starletei Kelly Osbourne, pe vremea cand era dependenta de droguri.

Kourtney Kardashian a dat lovitura. Si-a luat casa de 1,7 mil de dolari
Kourtney Kardashian a dat lovitura. Si-a luat casa de 1,7 mil de dolari

Imperiul Kardashian s-a mai imbogatit cu inca o proprietate. Kourtney si-a achizitionat o casa in valoare de aproape 2 milioane de dolari, de peste 5000 de metri patrati, pentru a locui acolo impreuna cu fiul ei si tatal acestuia, Scott.

Recomandări
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice

Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică, relatează CNBC.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.