VIDEO. Chestorul Senatului susține că a fost bătut de Șoșoacă: ”M-a prins de față, m-a lovit”

Ultima actualizare: 29-06-2021 17:56

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad, membru USR PLUS, o acuză pe Diana Șoșoacă, senatoare independentă, că l-a bătut în timpul dezbaterilor de marți, la moțiunea de cenzură inițiată de PSD.

Vlad afirmă că senatoarea l-ar fi lovit peste gură, după ce i-a confiscat un sac negru pe care Șoșoacă l-a pus în fața premierului Florin Cîțu.

Cu acest sac, Șoșoacă a vrut să amintească de decizia Guvernului prin care, în timpul pandemiei de Covid-19, persoanele diagnosticate cu noul coronavirus și decedate au fost îngropate fără haine.

 

Acum, chestorul Senatului spune că vrea să o reclame la poliție: ”Mă gândesc să-i fac plângere penală pentru agresiune fizică.”

”Pentru că am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos afară din sala de plen. Și a venit după mine și a zis dă-mi sacul. Și am zis luați-vă sacul, nu să vă dau eu sacul, că nu e datoria mea. Și atunci m-a prins de față și a zis în ce calitate mi-ai luat tu sacul. Și uite așa mi-a făcut (arată cum a fost agresat la nivelul gurii, n. red.) - a explicat parlamentarul.

”Este destul de violentă, și verbal și fizic. Eu nici nu am ridicat mâinile, sacul era acolo și m-a prins de față, a urlat la mine dă-ți masca jos să te vadă o țară întreagă cine ești tu. Mi-am dat masca jos. .. Păi m-a lovit!” - a mai spus chestorul.

Șoșoacă: ”I-am pus mâna pe mască să i-o dau jos, să se vadă la faţă”

 

"În sacul acesta ei au aruncat cu apă, se pare, aşa arată un sac în care morţii din spitale aşa-zis de COVID au fost aruncaţi goi, după care trântiţi în nişte coşciuge şi îngropaţi în gropi săpate, fără să existe preoţi, fără să existe colivă", a susţinut Şoşoacă, potrivit Agerpres, după ce a părăsit sala de plen.

Ea a afirmat că unul dintre chestorii de la Parlament a oprit-o să îşi ia sacul din plen, iar ea i-a pus mâna pe mască acestuia pentru a i se vedea faţa.

"Există un chestor care nu ştie să vorbească cu dumneavoastră, care zice - ia-ţi-l, fă-ţi-l. I-am pus mâna pe mască să i-o dau jos, să se vadă la faţă. M-a oprit să mă duc să îmi iau sacul", a spus Diana Şoşoacă.

Întrebată de ziarişti de unde ştie că au fost oameni îngropaţi în astfel de saci, ea a răspuns: "De unde ar trebui să ştiţi voi, pentru că sunteţi presa aservită acestei puteri, şpăguită cu 180 de milioane de lei. Ruşine presei".

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO