Victor Ponta ataca din nou: "Nici macar Messi nu era atat de arogant ca domnul Ungureanu"

Ultima actualizare: 31-08-2012 00:34
Victor Ponta

Presedintele PSD Victor Ponta a continuat astazi disputa verbala cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, care l-a acuzat recent de "ipocrizie". Acum, social-democratul afirma ca nici macar celebrul Messi de la FC Barcelona nu e atat de arogant ca premierul.

Victor Ponta sustine ca, in seara in care premierul a fost invitat intr-o emisiune televizata si a lansat acuze la adresa sa, nu s-a uitat la declaratiile lui Mihai Razvan Ungureanu, ci a urmarit un meci de fotbal cu FC Barcelona.

Cu toate acestea, Ponta este de parere ca Ungureanu a fost foarte arogant.

"Domnul Ungureanu il are ca mentor si ca exemplu pe domnul Basescu, care atunci cand nu are raspunsuri ataca, jigneste, e arogant. Eu nu m-am uitat la emisiune, m-am uitat la meciul Barcelonei, dar nici macar Messi nu era atat de arogant ca domnul Ungureanu, desi avea argumente sa fie arogant. Da! Stilul Basescu, de ce va mira? Cand nu ai argumente si nu ai raspunsuri incepi sa ataci la persoana si sa ameninti." - a spus co-presedintele USL.

Recent, premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat intr-o emisiune televizata ca are un mesaj pentru Ponta: "Inapoi la scoala, macar sa citim un pic"

Ponta vrea sa darame Guvernul Ungureanu pe 17 aprilie

De altfel, Victor Ponta este optimist in ceea ce priveste rezultatul motiunii de cenzura, care va fi depusa in Parlament pe 17 aprilie. Presedintele PSD recunoaste ca atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, situatia "este confuza" si nu poate spune in prezent pe cate voturi se poate baza, insa crede ca ar putea aparea "surprize".

Ponta a mai precizat ca nu va lansa un apel la parlamentarii puterii pentru a "vota intr-un fel sau altul", ci doar sa voteze.

"Cea mai mare lasitate este sa nu-ti asumi votul tau" - a sustinut liderul social-democrat, care se teme ca reprezentantii coalitiei de guvernamant vor proceda la viitoarea motiune de cenzura la fel ca pana acum, interzicand parlamentarilor sa voteze, pentru a nu avea parte de "tradari".

"E foarte important ce se va intampla la motiunea de cenzura. E o sansa sa oprim aceste instrainari ale resurselor naturale catre strainataturile care ii sunt foarte dragi domnului Ungureanu, mult mai dragi decat Romania." -  a concluzionat Victor Ponta.

Pe 17 aprilie, USL a anuntat ca va depune motiune de cenzura, iar documentul va consemna nu doar "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures, ci si "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO