Udrea: Ungureanu poate fi liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica

Ultima actualizare: 21-08-2012 04:57
Mihai Razvan Ungureanu si Elena Udrea

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, la un post de televiziune, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu poate fi "liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica de dreapta".

Udrea a apreciat, raspunzand unei intrebari, ca Mihai Razvan Ungureanu poate sa lanseze un proiect politic de dreapta.

"Cu siguranta ar avea sustinerea PDL, trebuie sa vrea si Mihai Razvan Ungureanu sa faca lucrul acesta. Cred ca poate fi, la acest moment, liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica de dreapta", a declarat liderul PDL Bucuresti.

Elena Udrea a aratat ca premierul este o persoana credibila, cu o cota de incredere buna. "Este un om cu credibilitate, este categoric un om de dreapta, are o cota de incredere buna in acest moment, ceea ce ii da posibilitatea sa adune in jurul sau pe toti cei care ar dori sa construiasca acum aceasta forta politica de dreapta", a mentionat ea.

Intrebata daca PDL ar veni intr-o astfel de forta de dreapta construita in jurul lui Ungureanu, Elena Udrea a spus ca nu a avut loc o discutie concreta in acest sens. "N-am avut o discutie concreta, nici noi nu l-am ofertat pe domnul Ungureanu, nici dansul nu s-a adresat partidului", a declarat ea. "Dar din toate framantarile noastre legate de construirea unei forte politice puternice de dreapta in Romania, cred ca ne-am putea canaliza eforturile spre a construi acest proiect in jurul lui Mihai Razvan Ungureanu", a continuat Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca "initiativa nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu a apartinut sefului statului" si ca nu a stiut nimeni, in afara de Emil Boc, ca el este cel nominalizat "pana in ziua in care s-a intamplat".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO