Udrea: Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, as fi un primar mai bun decat Oprescu

Ultima actualizare: 19-08-2012 14:27
Elena Udrea

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, miercuri, in cadrul unei emisiuni tv, ca si-ar fi dorit sa candideze pentru functia de primar general al Capitale.

Udrea a declarat ca ar fi "un primar mai bun decat Sorin Oprescu", insa in sondaje rezultatele au aratat ca Silviu Prigoana are mai multe sanse de castig.

"Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, cred ca as fi un primar mai bun decat Sorin Oprescu, pentru ca am demonstrat ca am fost un ministru care a reusit sa faca foarte multe lucruri, sa miste lucrurile care au fost intepenite ani de zile. Dar, dupa ce am fost intr-un guvern nepopular si una din figurile cunoscute ale guvernului, sigur ca si popularitatea mea a scazut foarte mult, la fel cum a scazut a tuturor celor care au facut parte din Guvernul Boc. Ca urmare, pornind de la principiul ca intr-o batalie politica te duci cu cel care are cea mai mare sansa sa o castige, din toate analizele pe care le-am facut nu eu eram acea persoana, ci Silviu Prigoana. (...) M-am masurat in sondaje si am vazut ca Silviu Prigoana are mai multe sanse sa castige decat mine", a spus Udrea, raspunzand unei intrebari.

Elena Udrea a precizat ca s-a mers pe candidatul cu cea mai mare sansa de castig. "Am avut la inceput tentatia de a merge cu un candidat independent, pe care sa-l sprijine partidul, dar ulterior am decis sa mergem cu candidatii partidului. (...) Vom merge cu candidati proprii la toate sectoarele", a mai spus Udrea.

Presedintele PDL Bucuresti a apreciat totodata ca Silviu Prigoana va castiga batalia electorala pentru ca Sorin Oprescu este "un primar prea scump" pentru Capitala.

"Eu cred ca Silviu Prigoana va castiga, pentru ca Sorin Oprescu este un primar prea scump pentru bucuresteni. (...) Dincolo de faptul ca a terminat doar cateva proiecte incepute de Adriean Videanu si Traian Basescu, le-a dublat costurile. Si pasajului, si Stadionului National, totul la domnul Oprescu costa foarte mult", a sustinut Udrea. Elena Udrea a mai aratat ca ea crede ca PDL Bucuresti se va mobiliza in aceasta batalie electorala si va obtine "un scor bun", peste media nationala a PDL.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO