Vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu, despre protestele de la Cotroceni: "Asa arata un miting spontan. Fara ceaiuri"


Ultimul update: Joi 09 Februarie 2017 07:01
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2017 10:51
Categorie: Stiri Politice
Lia Olguta Vasilescu

Presedintele PSD Craiova si vicepresedinte al Partidului Social Democrat, Lia Olguta Vasilescu, a comentat pe pagina personala de pe Facebook protestele de duminica din fata Palatului Cotroceni, pe care le-a comparat cu cele din Piata Victoriei..

Olguta Vasilescu, care este si ministru al Muncii, a afirmat ca actiunile de la Palatul Cotroceni au fost spontane, spre deosebire de cele din fata sediului Guvernului Romaniei.

"Pe un post TV s-a anuntat ca eu si Codrin Stefanescu suntem organizatorii mitingului de la Cotroceni. NU AVEM NICIO LEGATURA! Chiar daca nu am fost de acord, respectam decizia partidului ca PSD sa nu organizeze vreun miting in tara.

Cred insa ca asa arata un miting spontan. Fara ceaiuri, fara gradinite care lucreaza peste program pentru ca sunt parintii la miting, fara companii care dau liber angajatilor ca sa protesteze in fata guvernului. Guvernul a abrogat ordonanta privind modificarile Codului Penal.

Ar trebui ca, de maine, sa inceteze protestele. Vom vedea!" a scris pe Facebook Lia Olguta Vasilescu.

Proteste la Craiova si mesaje anti Olguta Vasilescu: "Ciocu mic!"

Peste 3.000 de oameni au protestat, duminica seara, in centrul Craiovei pentru a cincea seara consecutiv, solicitand demisia Guvernului chiar daca OUG 13/2017 a fost abrogata in sedinta de Guvern.

Tinta oamenilor din piata a fost si ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, potrivit News.ro.

"Olguto, ciocu' mic, nu ne sperii cu nimic", scria pe unul dintre afisele protestatarilor.

Craiovenii s-au strans in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova imediat dupa ora 18.00, ei intalnindu-se aici pentru a cincea zi consecutiv. Protestatarii au fluturat zeci de steaguri tricolore, afisand si pancarte cu mesaje la adresa Partidului Social Denocrat.

Oamenii au strigat "Jos Guvernul", "Hotii", "PSD - ciuma rosie".

Protestele craiovenilor au fost pasnice, in cele cinci zile de proteste nefiind inregistrate incidente.

La ora 20.30, protestatarii au plecat in mars prin cartierele Craiovei, pe traseul stabilit de acord comun cu fortele de ordine, strada Unirii- Liceul "Marin Sorescu- bulevardul 1 Mai - strada stirbei Voda, stradaMatei Basarab - strada Ion Maiorescu- str. A.I Cuza - Piata "Mihai Viteazul".

Cei peste 3.000 de oameni au cantat la unison "Desteapta-te, romane!"
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO