Uioreanu: Iesirea din recesiune, doar o pacaleala de 1 aprilie

04-03-2011 00:26

Horea Uioreanu

Horea Uioreanu a sustinut ca iesirea din recesiune a Romaniei e doar "o pacaleala de 1 aprilie", premierul Emil Boc trecand de la numele "Pinocchio" la cel de "Petrica", dupa ce a anuntat de opt ori ca tara a iesit din criza.

Uioreanu sustine, intr-un comunicat de presa transmis joi, ca noii dusmani ai premierului Emil Boc sunt analistii economici, "care considera ca este foarte posibil ca Romania sa intre din nou in recesiune".

"Premierul Emil Boc pare sa aiba noi dusmani, analistii economici, persoane care il contrazic din ce in ce mai des si care considera ca este foarte posibil ca Romania sa intre din nou in recesiune. Premierul a anuntat a opta iesire din recesiune a economiei romanesti, termenul fixat pentru aceasta fiind sfarsitul lunii martie. Termenul pare sa fi fost ales anume, dat fiind faptul ca la sfarsitul lunii martie este 1 aprilie, Ziua Pacalelilor. Iesirea din recesiune se dovedeste a fi doar o pacaleala de 1 aprilie. Nu il banuiesc pe Emil Boc de pacaleala voita, nu il cred capabil de asa ceva, domnia sa fiind in punctul de a trece la Pinocchio, cel cu nasul mare, la autohtonul Petrica. Iar in acest caz lupul este reprezentat de iesirea din recesiune", a aratat Uioreanu.

Uioreanu a precizat ca o serie de specialisti si analisti economici si-au exprimat ingrijorarea fata de cresterea "galopanta" a preturilor la carburanti, care va atrage dupa sine alte majorari de preturi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26