Traian Basescu: "Ponta trebuie sa invete ca nu poti trai la nesfarsit din minciuna in politica"

Dată publicare: 19-03-2012 20:38
Dată actualizare: 07-05-2012 16:50


Basescu si Ponta

Traian Basescu a declarat, luni, ca liderul USL Victor Ponta trebuie "sa invete ca nu poti trai la nesfarsit din minciuna in politica" si ca discutia de la Cotroceni in care i-a propus functia de premier a fost in cadrul oficial al consultarilor.

"Domnul Ponta, in principiu, trebuie sa invete ca nu poti trai la nesfarsit din minciuna in politica. Cand vii la presedinte, intalnirea nu este nici pentru bascalie, nici pentru altceva. Orice atmosfera a discutiilor nu exclude seriozitatea si responsabilitatea", a spus Basescu la televiziunea publica.

De asemenea, seful statului a aratat ca Ponta "nu realizeaza nici acum ca pentru Romania era vital ca un guvern sa fie instalat cat mai rapid".

El aratat ca discutia cu liderii USL de la consultari a fost cat se poate de serioasa, iar stenograma prezentata confirma acest lucru. "Daca acea stenograma vi se pare Arici Pogonici sau vreun text dintr-un ziar tabloid, va rog sa mai cititi o data. E o discutie cat se poate de serioasa, in care am facut mai multe propuneri", a mai spus Basescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la TVR, ca a decis sa nu mai faca publice discutiile cu liderii USL de la Cotroceni de dupa demisia lui Emil Boc, mentionand ca a dispus verificarea corectitudinii transcrierii dialogului publicat si ca discutia a fost una serioasa.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO