Alegeri locale. Tudor Ciuhodaru: Nu renunt la candidatura la Primaria Iasi

Dată publicare: 19-03-2012 12:02
Dată actualizare: 08-10-2012 01:18


Tudor Ciuhodaru

Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru este hotarat sa nu renunte la candidatura sa la Primaria Iasi, sustinand ca are si sprijinul unor lideri importanti ai PDL.

Reactia sa vine dupa ce democrat-liberalii ieseni au solicitat ca ei sa propuna candidatul la primarie, intr-o eventuala alianta locala cu UNPR.

"Am fost placut surprins de efervescenta si grija pe care mi-o poarta domnul profesor Mitica (Dumitru Oprea, lider al PDL Iasi – n.r.). Vreau sa-l asigur ca sunt foarte bine, sanatos si il anunt ca nu e cazul sa se ingrijoreze privind candidatura mea. Candidez pentru ca beneficiez si de sprijinul unor personalitati de la varful PDL", a spus Ciuhodaru, fara insa a preciza cine sunt democrat-liberalii care il sustin.

Duminica, liderul PDL Iasi, Dumitru Oprea, a spus ca PDL este gata sa-l sprijine pe Constantin Simirad (UNPR) la sefia CJ, dar a adaugat ca, in varianta incheierii intelegerii cu UNPR, PDL ar trebui sa nominalizeze candidatul la primarie.

El a adaugat ca sustinerea a doi candidati proveniti de la UNPR ar ostiliza PDL, iar democrat-liberalii ieseni ar fi demobilizati in campania electorala. Oprea a mai spus ca PDL Iasi nu si-a desemnat candidatul la primarie, afirmand ca numele acestuia va fi cunoscut in scurt timp.

UNPR Iasi si-a stabilit deja candidatii la Primaria Iasi si la presedintia CJ, acestia fiind deputatul Tudor Ciuhodaru si Constantin Simirad, actualul sef al Consiliului Judetean.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO