Opozitia isi va intrerupe greva parlamentara pentru a vota ridicarea imunitatii lui Boldea

Dată publicare: 19-03-2012 12:41
Dată actualizare: 07-04-2012 18:40


Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este posibil ca parlamentarii USL sa isi intrerupa protestul din Legislativ pentru a putea participa la votarea ridicarii imunitatii deputatului Mihail Boldea.

"Justitia trebuie ajutata, nicidecum obstructionata si, chiar daca este vorba de un parlamentar, noi niciodata nu am folosit imunitatea pentru a obstructiona justitia, nici cand a fost vorba de colegi de-ai nostri care se aflau in cercetarea justitiei, asa incat cred ca da", a afirmat liderul PNL, inainte de sedinta Biroului Politic Central al partidului.

La randul sau, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Roberta Anastase "poate sa numere in asa fel incat sa se ridice imunitatea", el adaugand ca nu crede ca cineva se va atinge de Boldea.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, ca in coalitie s-a discutat despre faptul ca a fost trimisa solicitarea de catre Parchetul ICCJ pentru perchezitie si arestare in cazul Boldea, urmand ca marti "sa se transeze cel mai probabil prin vot" in Parlament.

Procurorul general, Codruta Kovesi, a solicitat ministrului Justitiei incuviintarea perchezitiei domiciliare, retinerii si arestarii preventive a deputatului Mihail Boldea, cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune.


VIDEO PROTVPLUS.RO