Traian Basescu a publicat pe Facebook imagini cu premierul: "Sa vedem cum e cu pisicutul". Victor Ponta raspunde cu o manea

Victor Ponta

Traian Basescu a anuntat ca va publica pe contul de Facebook imaginile in care Victor Ponta s-ar comporta "ca un pisicut" in compania presedintelui.

UPDATE: Intr-un montaj publicat de Traian Basescu pe pagina de Facebook, Victor Ponta este prezentat in momentele in care ii da dreptate presedintelui, aprobandu-l pe acesta in permanenta.
 

 

- "Domnule presedinte, in ceea ce ma priveste sunt cu totul de acord cu dumneavoastra. Sunt absolut in regula. Sunt de acord cu dumneavoastra. Sunt cel mai fericit sa facem lucrul asta, sunt cu totul de acord. Domnule presedinte, sunt convins ca aveti dreptate. Sunt cu totul de acord. N-am nicio problema, incurajez" .

Premierul Ponta a publicat in schimb un clip in care Nicolae Guta ii face campanie lui Traian Basescu.

 

"In locul domnului Iohannis, as iesi sa declar ca mi-e scarba ca am un asemenea sustinator. Probabil ca nu o va face. Speranta domnului Basescu e ca va iesi Klaus Iohannis si ca nu va face puscarie. Nu iese Klaus Iohannis. Am si eu un filmulet cu domnul Basescu si o sa il pun pe Facebook dupa ce il publica el. Eu am mai multi follower-si si daca cineva a uitat de Traian Basescu, o sa isi aduca aminte de el acum”, a spus Ponta.

Citește și
Traian Basescu 9 octombrie 2014
Traian Basescu a devenit bunic pentru a doua oara. "Astazi, in jurul orei 07.50, s-a nascut primul Basescu"
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”
Sinteza declaratiilor lui Traian Basescu

- Incerc un drept la replica. Incep intai prin chestiunile de ordin personal. In aceasta campanie, in mod repetat, atat candidatul PSD cat si politicieni din acelasi partid au facut amenintari. Dupa ce-si termina mandatul, Basescu la puscarie. Asta-i casa lui Basescu si nu i-o dau. Inclusiv afirmatii despre familia mea.

- In ceea ce priveste amenintarile cu puscaria: sunt specifice politicienilor din anii 50, cand Ana Pauker domnea prin Romania si vad ca le-a preluat si candidatul PSD. Pot sa-l asigur ca in toata activitatea mea nu va gasi incalcari de lege.

- N-am cerut nicio resedinta anume. Potrivit legii, unui fost presedinte trebuie sa i se asigure o resedinta in care sa i se poate asigura si paza. Daca Victor Viorel Ponta nu vrea sa aplice legea, nu stau cu caciula in mana la un plagiator.

- Apropo de jignirile pe care mi le-a adresat, imi mentin punctul de vedere. Cand e fata in fata cu mine, e ca un pisicut. Cum ajunge la un microfon sau la o televiziune, devine erou. Dupa ce se termina conferinta de presa si vom face transcriptul, veti gasi pe Facebook un filmulet. Sa vedem cum e filmulet, cum e pisicutul.

- Inclusiv astazi, cand inteleg ca s-a refacut USL-ul prin semnarea cu Tariceanu a unui acord, am inteles ca regimul Basescu este un regim odios. Eu fac urmatoarea afirmatie: ce au facut astazi liderii aliantei de stanga este o inselatorie odioasa. Cum poti sa reinfiintezi USL cu Partidul Liberal Reformator care nu e inregistrat. Ca Tariceanu a ajuns ca Dandanache si e pe un pod si crede ca e pe alt pod. Varsta unor oameni produce efecte.

- In 7 din 10 ani, premieri au fost Tariceanu si Ponta. In 2009, PSD, inclusiv Ponta au fost la guvernare.

- Am luptat cu ei sa apara ANI, vreo 3 luni a refuzat sa dea drumul actului normativ, a trebuit sa ma duc in sedinta de Guvern pentru ca legea sa treaca.

- Putini inteleg in ce hal a lasat Tariceanu tara asta si-acum se pupa cu Ponta.

- Vreau sa le multumesc profesorilor care n-au acceptat mita oferita de Guvern.

- Au impartit tara in basisti si electorat bun. Eu ii chem pe basisti sa vina la vot sa le dea o lectie. Este rugamintea mea la toti cei care au avut vreodata incredere in mine. Il atentionez pe Ponta sa nu se bucure de ura pe care o imprastie el, oamenii lui si televiziunile care ii servesc. Grupul lor doreste ca tara sa fie ca inainte de 2004. Responsabilitatea "basistilor" e sa vina duminica la vot si sa nu lase tara pe mana unor demagogi care au in spate hoarde de corupti. 

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Traian Basescu:
Traian Basescu: "Guvernul si MAE incearca sa obstructioneze votul din diaspora". Apelul presedintelui catre toti romanii

Traian Basescu si-a anuntat o ultima conferinta de presa inainte de votul de pe 16 noiembrie ce va stabili cine este succesorul sau de la Cotroceni.

Traian Basescu a devenit bunic pentru a doua oara.
Traian Basescu a devenit bunic pentru a doua oara. "Astazi, in jurul orei 07.50, s-a nascut primul Basescu"

Ioana Basescu a nascut un baietel, vineri dimineata, anuntul fiind facut de presedintele Traian Basescu pe pagina sa de Facebook: "Astazi, in jurul orei 07.50, s-a nascut primul Basescu".

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

SeaShield 2024. Zeci de nave militare din România și Bulgaria au ieșit în largul Mării Negre și pe Dunăre
SeaShield 2024. Zeci de nave militare din România și Bulgaria au ieșit în largul Mării Negre și pe Dunăre

Zeci de nave militare din România și Bulgaria au ieșit marți în largul Mării Negre, dar și pe Dunăre la cel mai mare exercițiu NATO organizat de Forțele Navale.