Tăriceanu: "Am interacţionat azi cu Dragnea, bine că nu mă întrebaţi alte detalii"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 31 Octombrie 2018 16:43
Categorie: Stiri Politice
Tariceanu

Liderul ALDE a anunţat că urmează o rectificare bugetară şi că va avea loc o şedinţă a coaliţiei „în care să ne facem o imagine completă pe tema execuţiei bugetare.

Rugat să comenteze reacţia nervoasă a lui Liviu Dragnea, Tăriceanu le-a replicat jurnaliştilor: „Am interacţionat cu dânsul, da. Bine că nu mă întrebaţi şi alte detalii mai puţin obişnuite. Sunt işte întrebări care mă surprind”

Referitor la moţiunea de miercuri, liderul ALDE a spus că „Moţiunea simplă nu a fost împotriva domnului Toader. Moţiunile simple sunt pe anumite subiecte Chiar dacă ar fi fost acceptată, acest lucru nu presupune o sancţiune la adresa ministrului. Nu am discutat înainte cu domnul preşedinte [Dragnea] pentru că nu era nevoie. Fiind o moţiune propusă de opoziţie, era normal ca majoritatea să voteze împotrivă.”

Întrebat de ce liderul PSD le-a spus deputaţilor social-democraţi să voteze cum le cere conştinţa, Tăriceanu a spus „Înseamnă că colegii noştri au o conştinţă ridicată”. El nu a vrut să comenteze criticile lui Cătălin Rădulescu la adresa lui Tudorel Toader.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO