Florin Spătaru, director la Şantierul Naval Mangalia, noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei

Ultima actualizare: 23-11-2021 17:24
florin spataru
News.ro

Florin Spătaru, Director HR & Afaceri Corporatiste la Santierul Naval Damen, este noua propunere a PSD pentru Ministerul Economie, după ce propunerea iniţială, în persoana senatorului PSD Marius Humelnicu, nu a mai fost susţinută în şedinţa conducerii

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a spus că votul din conducerea PSD a fost pentru un director de la Damen Mangalia cu un CV impresionant.

Radu Oprea a mai declarat că acesta este dublu licenţiat, este doctor în economie şi cursuri la London Bussines School din Londra. ”Credem că va avea o activitate foarte bună la Ministerul Economiei”, a mai spus Oprea, conform news.ro.

Anterior, senatorul PSD Marius Humelnicu a anunţat că a decis, din motive personale, să renunţe la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei.

"Am decis să renunţ la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei din motive personale şi să continui să sprijin îndeplinirea programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Galaţi pentru onoarea de a mă propune în funcţia de ministru al Economiei şi colegilor mei din partid", a declarat Humelnicu.

Tot marți, Consiliul Politic Naţional al PSD a decis ca Sorin Grindeanu să fie propunerea social-democraţilor pentru funcţia de vicepremier în Guvernul condus de Nicolae Ciucă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO