Surse: ”Mâna dreaptă” a lui Firea va candida la primăria sectorului 3, în locul lui Negoiță

Ultima actualizare: 22-07-2020 16:56
Aurelian Bădulescu, Gabriela Firea
Agerpres

Social-democrații au găsit un înlocuitor pentru Robert Negoiță la șefia sectorului 3. Surse din partid susțin că Aurelian Bădulescu ar putea fi propunerea PSD în cursa pentru alegerile locale programate în această toamnă.

Numele lui Aurelian Bădulescu ar fi fost susținut în discuțiile din interiorul formațiunii chiar de către primarul general, Gabriela Firea.

De altfel, Aurelian Bădulescu s-a poziționat deja împotriva actualului primar. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Bădulescu l-a criticat dur pe Robert Negoiță, despre care a spus: ”Un profitor! Un oportunist! Și-un căpușar al banului public pentru propriile interese!”.

Viceprimarul general al Capitalei este considerat un apropiat al primarului Gabriela Firea, care i-a și delegat atribuțiile atunci când nu a putut să conducă Primăria Generală.

Bădulescu s-a făcut remarcat după ce a ajuns de câteva ori în centrul unor scandaluri, având un limbaj deplasat în unele cazuri.

Ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc la începutul lunii iunie, când Bădulescu a apărut neinvitat la conferinţa de presă pe care Nicușor Dan o convocase, pentru a prezenta nerealizările din mandatul Gabrielei Firea.

Bădulescu a vociferat şi puţin a lipsit ca cei doi să se ia la bătaie.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO